| Bogdan_9316 a întrebat:

Buna tuturor, am nevoie de ajutor!
Eu am 2 windowsuri pe CD, unu e Windows Xp Sp2, iar celalalt e Windows Xp Proffesional, si nu stiu pe care sa-l instalez?

Vreau sa instalez windows-u, va rog dati-mi idei ce programe sa bag cand o sa-l instalez...

Funda!

5 răspunsuri:
| adonnys a răspuns:

Baga un Windows XP SP3, iar ca programe foarte important antivirus, un player pentru muzica, eu am winamp, un player pentru filme, eu am Gomplayer dar merge si Bsplayer sau oricare altul, Microsoft Office care banuiesc ca iti trebuie pentru scoala, un browser pentru internet, iti recomand Google Chrome, Yahoo mesenger, si cel mai important driverele calculatorului tau. Cam cu programele astea poti rula

| Bogdan_9316 explică (pentru adonnys):

Si apropo, hardisk-ul meu e de 80 GB are ceva daca las face numa o partitie, sau sa fac 2?

| adonnys a răspuns (pentru Bogdan_9316):

Eu iti recomand sa faci 2. C sa aiba 25 GB (adica 25600 MB) iar restul pana la 80 il lasi D. Asta pentru ca sa nu pierzi tot ce ai salvat in D (filme, muzica, poze, kituri, jocuri, etc.) ori de cate ori formatezi pc. De cate ori vei formata o sa stergi C dupa care il recreezi si instalezi pe el, iar de partitia D nu te atingi decat daca ai virusi si pe acolo si nu se mai poate face nimic. Funda? big grin

| Bogdan_9316 explică (pentru adonnys):

Da eu vreau sa-l instalez de la A- Z stii eu sterg si D si C, dar cred ca las face cu 1 Partiti dar daca stau si ma gandesc o partitie sau 2 ii tot acolo

| adonnys a răspuns (pentru Bogdan_9316):

Nu conteaza daca stergi tot ti-am zis pentru ce e a 2-a partitie. Ca sa nu pierzi ce ai in el ori de cate ori formatezi pentru ca daca faci doar C si trebuie formatat iar pierzi absolut tot ce ai pe el