| Ashley0 a întrebat:

Am nevoie de ajutor intr-o privinta:
De ceva timp incerc sa imi descopar vreun talent... Stiu ca suna cam banal, insa chiar vreau sa vad daca sunt buna la ceva, daca am vreun talent!
Vreau niste sugestii... Adica sa imi spuneti cam ce as putea incerca si sa vad daca ma descurc. Inafara de dans (mi-e rusine sa merg la cursuri, deoarece am impresia ca toata lumea va rade de mine.). Si. Nici ureche muzicala nu prea am. Voiam sa incerc sa cant la chitara, dar parintii m-au descurajat din prima, spunand ca nu am ureche muzicala, desi nu m-au auzit niciodata cantand sau ceva de genu'
Alte idei? Va rog, chiar sunt disperata. Nu ma pricep la nimic! :'(
Fundaaaaaaa!

Răspuns Câştigător
| Ritsuko a răspuns:

Nu am de gand sa-ti spun lucruri gen ''Definitia talentului''. Poti incerca urmatoarele:
1. Dans (du-te ca nu o sa regreti si eu vreau sa merg dar nu vreau singura, si daca cineva rade de tine gasesti tu cum sa i-o intorci )
2.Cursurile acelea de chitara sunt perfecte.(Si eu vreau!)Iar daca zic ceva parinti zici doar ca vrei sa incerci.
3.Ce zici sa incerci partea cu make-up profesionist (sau mai putin), diferite impletituri ale parului, etc.
4.Desen? Daca iti place poti sa incepi de acum.Desenul se invata prin munca si sunt 2 cu talent pe aceasta lume iar restul munca.
5.Gatitul poate fi o buna abordare.O dai pe spate pe mama ta. Mai ia si ea lectii de la tine, nu numai tu de la ea.

3 răspunsuri:
| lucian_2018 a răspuns:

1. Dansul e pe primul loc cand vine vorba de o fata. Nu trebuie sa iti fie rusine, pentru ca toti/toate au fost incepatoare. Nimeni nu s-a nascut invatat
2.Incearca teatrul
3.Ar trebui sa iei cursuri de chitara. Eu am luat cateva luni si chiar mi-a placut. Sigur vei avea ce sa le arati parintilor
4. poti incerca si baletulwinking

| MenInShadow a răspuns:

Ca sa dau o definitie simpla a talentului, acesta ar fi ceva ce unii oameni au in plus fata de altii, ceva ce-i ajuta sa realizeze mult mai usor unele activitati.
Daca ai talent in ceva sau nu, nu conteaza, ideea e sa-ti placa ce faci, si sa nu te lasi.
De exemplu, sunt cel mai prost desenator, si designer din lume, pentru ca n-am talent, dar asta nu inseamna ca ma las, si lucrurile incep sa-mi iasa din ce in ce mai bine.
Fa ce-ti place, gaseste ceva ce te atrage, incearca lucruri diferite, si vezi ce iti place sa faci.
Cum am zis, talentul este abilitatea unor oameni de a face ceva mai repede si mai usor decat altii, asta nu inseamna ca daca nu ai talent in ceva anume, nu poti face.
Incearca ce-ti place, si daca te simti bine facand acel lucru, continua sa faci, si sa lucrezi pana devii mai buna, iar atunci, o sa apara simatica si iubita ironie... adica e posibil ca unii oameni sa-ti spuna "Ce frumos e, bravo, ai talent".
"Talentul" il gasesti facand ceea ce-ti place.

| FABULOSUL6000 a răspuns:

Toti avem un talent si asta nu presupune neaparat ceva muzical sau dans.E vorba de acel lucru pe care tu poti sa-l faci mai bine decat majoritatea.Gandeste-te ce faci tu mai bine decat alti!