| ayearwithoutrain a întrebat:

Buna tuturor!happy Am nevoie de niste sfaturi.il plac de ceva timp si recent am purtat prima conversatie cu el. A fost foarte deschis, amuzant si prietenos. I-am pus cateva intrebari si el mi-a pus si mie cateva.pare intotdeauna dornic de comunicare dar niciodata nu incepe el discutia.Nu stiu ce sa cred, daca ma place sau nu.am observat ca dupa ce am vorbit, se uita mai mult la mine. ce ar trebui sa fac? Multumesc anticipat! big grin

4 răspunsuri:
| Dia007 a răspuns:

Se spune ca baietii se maturizeaza mai greu si in aceeasi masura despre fete se spune ca sunt sufletul si "raza de soare"a unei relatii. Deci va trebui ca unele lucruri acum sa vina de la tine. Din ce spui imi dau seama ca te place baiatul asta, dar e timd. nu e o problema asta. Daca stii ca te place si il placi si tu pe el, e nevoie doar sa incerci tu sa vorbesti cu el si apoi totul vine de la sine, apoi a doua zi la fel si poimaine la fel si tot asa, pana cand el va capata incredere si va veni el cu teme de discutii happy sau cine stie, poate mai mult de atat. Trebuie doar sa ai incredere in ce iti spune inimioara si sa nu renunti la el.
In fiecare zi ai posibilitatea de a te lega de ceva, pana si de vreme, de orele de la scoala, de pauzele incredibil de scurte, de temele grele ce le aveti de facut (poti sa ii si ceri parerea din cand in cand asupra rezolvarii pe care tu le-ai facut - ca si cum el ar f profesorul si iti verifica tema).
Sa ne spui ce ati mai facut. Pare interesant ce se intampla intre voi ^_^
Succes

| ayearwithoutrain explică (pentru Dia007):

Multumesc foarte mult!big grin Deocamdata, ne-am intlanit in aproape toate pauzele de la scoala.Am trecut unul pe langa altul fara sa ne salutam dar intr-un final, mi-a zambit si m-a salutat el primul.cred ca sunt pe calea cea buna.

| Dia007 a răspuns (pentru ayearwithoutrain):

Minunat happy nu renunta. Poate si ceva magic ^_^

| Unicornnnn a răspuns:

Eu cred ca te place... poate îi este rusine sa inceapa el conversatia. Eu zic sa cauti chestii in comun, sa vorbiti mai des, si dupa cunoasteti ceva mai bine poti sa il intrebi daca te place si îi vei putea spune ca si tu il placi. si ati putea fii impreuna puppy dog eyes Asta e parerea mea :*