| Sergiu1989 a întrebat:

Buna tuturor am nevoie de un sfat din partea fetelor mai ales. Este o fata al mine la facultate, despre ea stiu doar ca o cheama Diana si mai stiu ca tipa e cam timida dar in schimb are parte de foarte multa atentie din partea baieilor, mai pe tot locul pe unde merge baieti se baga in seama cu ea. Acum problema mea este ca nu stiu cum ce modalitate ce pretext sa gasesc sa vb cu ea, pentru ca daca multi baieti merg la ea atunci sunt sanse mai sa folosesc vrajeli asemanatoare ca si ale lor. Feletele va rog un sfat aici big grin poate ati avut parte de o abordare din partea unui baiat mai speciala mulctumesc tututror dau Funda

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum ceilalți băieți se bagă în seamă mereu cu ea, te asigur că de placa cu "băgatul în seamă" aiurea s-a săturat.Trebuie doar să fii isteț și să faci totul așa încât să pară natural.Să pară că a venit de la sine. Poți să încerci să o întrebi dacă are o carte (care v-ar putea trebui vouă), să o rogi să te ajute într-o privință anume astfel încât să nu se gândească că o cauți din același motiv ca și ceilalți.Cum toți i se aruncă în față,încearcă să fii tu cel misterios care o face pe ea să-și pună un semn de întrebare în privința ta. Mergi pe naturalețe,iar dacă va fi să se întâmple ceva frumos între voi, e foarte bine. Dacă nu, nu contează. Înseamnă că te așteaptă ceva mai bun. Baftă!

1 răspuns:
| Sergiu1989 explică:

Tipa e din alta grupa cu mine ea face alte materi sa zic asa deci pe tema aia nu o pot aborda. Profilu meu si al ei e total diferit...