Nu as schimba scoala in locul tau, nu doar din cauza acelui tip, peste tot o sa fii invidiata ba din cauza notelor, ba pentru altceva, deci de asta nu poti sa scapi.
Nu lua pe suflet daca nu ai mereu note de 10, aici nu sunt de acord cu mama ta.
Cu timpul o sa inveti cum sa rezolvi problemele cu colegii, nu trebuie sa iti pasa de ei prea mult, o sa gasesti si tu macar una cu care te vei intelege bine si nu te va invidia.
Don't worry be happy!
http://www.beer.net/m/etc/swf/unix.rulez.org/~calver/funny/swf/behappy.swf
Sincer,nu ii baga in seama...asta e o dovada ca nu iti sunt prieteni adevarati, tu, vorbeste cu cine te intelege si cine crezi tu ca iti e aproape sa iti fie bine! si ascult-o pe mama ta ca nu iti vrea rau, vrea doar sa ramai cu ceva in cap pentru ca la liceu si facultate profesorii sunt mult mai exigenti, ai sa vezi, si daca nu inveti nu o sa-ti fie tocmai bine... sper ca te-am ajutat. pupiciiii :**
Sfatul meu este sa nu te muti, nu doar cei din scoala ta sunt asa. lumea este REA! nu mai este ce era odata, incearca sa te apropii de cineva foarte mult din acea scoala, cu care sa iti petreci pauzele. sunt invidiosi. ceva ce te poate incuraja este acest status care pe mine m-a impresionat si cand este o persoana rea in jurul meu ma gandesc la asta :
Totdeauna îşi atrag invidia cei care se disting... Nu există semn mai bun al reuşitei decât ura şi invidia celorlalţi!
Parerea mea este ca mama ta exagereaza putin dar sa nu te superi pe ea ca ne vor doar binele ramai la scoala unde esti ca iti va fi bine, felicitari pentru scoala rar mai aud pe cineva ca invata asa de bine