| Ghinea_Andrea_ a întrebat:

Bună tuturor, am nevoie de un sfat : Sunt fată, eleva în clasa a 8 a și de curând la mine în școală s-au întâmplat niște lucruri cam urâte cu telefoanele (copiii se filmau unul pe altul în baie, băieți în ora de sport sunau la matrimoniale etc) iar acum doamna director nu ne mai da voie cu telefonul absolut deloc, pana acum ne dădea voie cu el, dar sa îl țineam închis pe tot parcursul orelor de curs, ceea ce nu a fost respectat de majoritatea elevilor. Țin sa menționez ca eu stau foarte departe de școală și problema e ca eu de fiecare data când ies de la școală trebuie sa o sun pe mama care este mai mereu la serviciu ca să știe că sunt bine, inclusiv pe drum în timp ce merg spre casă trebuie sa o mai sun de vreo 2 ori pentru ca își face griji dat fiind faptul ca stau cam la 4-5 km de școală și merg pe jos mereu. Problema e următoarea, Doamna director a spus ca de maine ne va verifica in ghiozdane sa vada daca avem telefonul. Nu stiu ce sa fac unde sa imi pun telefonul ca sa nu îl gaseasca pentru ca nu e vorba numai sa o sun pe mama care își face griji, imi e si frica sa merg pe asa drum lung știind ca la mine in zona sunt tot felul de huligani care se droghează si sa stiu ca nu am cum sa sun doamne ferește la 112. Va rog daca aveti vreo idee ajutați-mă.

Răspuns Câştigător
| just4ubr2015 a răspuns:

Aia nu e scoala e puscarie vorbeste cu diriginta si explica-i ca telefon este ca sa suni parintii ca vi pe jos acasa la distanta mare. daca nu inteleg schimba scoala

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ii explici directoarei la ce folosești tu telefonul. Nu te crede, o pui să îți sune părinții. Ai și opțiunea de ascuns în șosete?

| Ghinea_Andrea_ explică (pentru suntserios):

Nu prea am opțiunea asta cu șosetele dar o sa încerc sa îi explic directoarei ns de sfat

| just4ubr2015 a răspuns:

Pune telefonul pe silentios si baga-l in chiloti pana verifica ghiozdanul