M-as simti eliberata, usurata, clar mult mai bine decat sa suport mojiciile si toxicitatea unei relatii urate, de atati ani.
Nu m-as intoarce niciodata la un om care nu a vrut niciodata sa ma iubeasca inca sa-si doreasca sa se schimbe pentru mine, fiindca asa ceva nu se va intampla niciodata, iar a doua sansa nu merita sa i-o dai, pentru ca ar inseamna ca nu ai invatat nimic de la viata, iar ea nu se va schimba fiindca nu te-a iubit niciodata, iar tu continui sa faci aceeasi greseala inca odata.
Fericire alaturi de asemenea oameni, nu exista!
Buna.Am avut si eu astfel de prietenii care s-au cam destramat din simplul motiv al trecerii timpului si al imprastierii prin tara. Daca acum cat sunteti acolo una langa alta nu va intelegeti, inseamna ca nu sunteti chiar bff, mai ales ca i-ai dat sansa de a se schimba.Din moment ce n-a facut-o, e clara directia.In viata vei da peste tot felul de oameni si implicit prieteni.Depinde de tine sa inveti ceva din interactiunea cu fiecare si apoi sa iti vezi de drum.
De obicei prietenii sunt cei care te dezamăgesc fiindcă îți știu slăbiciunile, tot și te pot distruge oricând.
Așa că indiferent de cat de lunga a fost prietenia, eu as trece peste, totul până la persoana mea.Si decât să stau cu cineva care nu mă respectă, mai bine merg mai departe
Elenastoica9 întreabă: