Ce treaba ai tu sa te adaptezi la greselile sau alegerile altora?
Daca tu te simti bine la 17 ani fara barbat si copii (ceea ce e normal), de ce te-ar afecta pe tine proastele decizii ale unor copile fara minte? Ele au ales alta cale, n-au alte pretentii de la viata lor si nici alta menire.
Cat despre prietenie, prieten este cel in care poti avea incredere si cu care poti impartasi si bucurii si tristeti. Eu una nu mai cred in prietenie, cel putin momentan, dar e ok sa ai amici cu care sa iti petreci timpul. Te bazezi si pe intuitie inainte sa incepi sa-ti pui increderea in cineva.
Daca te refereai la faptul ca nu mai ai prietene pentru ca ele se marita prea devreme, asta-i alt subiect. Clar nu impartasiti aceleasi idei si conceptii dar asta nu inseamna ca trebuie sa te lasi influentata de stilul de viata pe care l-au ales ele. Daca le simti prietene adevarate, incerci sa le ramai apropiata in continuare, pe cat posibil. Ele probabil vor avea alte preocupari, dar daca te considera prietena, isi vor face timp si pentru tine. Poti tine o relatie si avea prieteni in acelasi timp. Multi/e nu inteleg asta, si mai tarziu regreta ca au renuntat la prieteni pentru un iubit/a. Daca partenerul te iubeste si te respecta, nu te va pune niciodata sa renunti la prietenii tai adevarati!
Ai mare dreptate, fundita!
Nu sunt chiar asa de multe cat sa nu mai ai cu cine sta de vorba. Normal ca trebuie sa te orientezi catre cele singure, cele casatorite au acum alte preocupari si nu mai au timp de tine.
Asta ai sa faci toata viata. Cand vei fi casatorita iti pierzi prietenii care au copil. Sau pe cei care nu au daca tu vei avea inaintea lor. Prietenia nu mai este ce a fost alta data. Nu te astepta ca vei vea prieteni pe 30 de ani, asa cum poate ca au parintii tai. Se schimba preocuparile, se schimba si prietenii.
Sau sa nu ai multi prieteni .
Nici nu vad rostul unei gloate de "prieteni", mai mult de jumate sunt falsi.
Da,am observat, putine persoane.
Mai mult, cele din zona rural.
Sau...Nu exista luna, sa nu vad o poza cu una din liceu neimbracata
*vor sa-i impresioneze pe fostii, fostii trimit pozele la toti*
Cum ma adaptez? Sunt inca un copil, cu toate ca am varsta lor, nu pot face ca ele, am un stil unic.
"Cine iti mai este prieten si cine nu, ce parere aveti?"-Am prieteni chiar de aici, de pe site.
Un prieten trebuie foarte mult sa-ti fie aproape sufleteste.
Dar nu cred ca poate exista un om care sa-i spuna orice amanunt altui om.
MonaLize întreabă:
anonim_4396 întreabă: