Ai zis ca ai zambet frumos, si din cate am inteles la fel si ochii. :dLa aspect cred ca cu Justin Bieber dar depinde si de personalitatea ta.
)))
Greu de decis!
Cred ca Nick Jonas!
Pentu ca Justin Bieber nu prea s-ar potrivi cu tine...nu ştiu de ce?
Dylan Sprouse hmmm...ar cam merge... dar e pus in joc şi Nick!
După cum te-ai descris.esti potrivită cu Nick!
Fundiţă :d?
Da ai cat de putina inteligenta poti sa iti dai seama ca nu cu justin biberon
eu cer ca ti s-ar potrivi nick
papa
Diana draga nick jonas este nascut pe 16 august ...eu sunt pe 15... dar lasa asta
Pai esti prea mica de statura pentru Justin.; x
Dylan Sprouse nu vrea relatii la distantaa.. nici justin`.
Nick Jonas e luat.
niciunu.
Cred ca cel mai bine te-ai potrivi cu justin bieber.Si daca nu o sa-ti mearga cu el atunci cred ca o sa te potrivesti de minune cu mine.
Ok! so, aveti dreptate majoritatea! eram innebunita dupa justin bieber. altor baieti nu le dadeam sansa. aveti dreptate pentru ca ma potrivesc cu nick jonas! nu ii dadeam sanse. m-am interesat de el mai mult si acum sunt indragostita de el(la modul cel mai serios) ne potrivim atat ca infatisare cat si ca altceva. eu sunt nascuta pe 6 septembrie el pe 16(10 zile intre noi) aceeasi zodie! multumesc pentru ajutor. mi-ati deschis ochii!
Hei sanzy! am destula inteligenta ca sa-mi dau seama eu am cerut pareri. sh daca vreau eu ma potrivesc sh cu JUSTIN BIEBER pentru ca oamenii nu se potrivesc neaparat la infatisare. se potrivesc si la caracter. LOL esti varza!
Cu Justin presupun ca nu pentru ca din cate a descris el fta potrivita nu prea te incadrezi ...cred ca cel mai potrivit ar fi Dylan Sprouse. Daca ai cum sa il cunosti si sa fiti impreuna sau ceva de genu...iti urez succes:*:*papa.
Da.nick.sincer nu ajuta la nimic sa te indragostesti de staruri.asta e realitatea...