| Iony_5207 a întrebat:

tuturor! Am o mare problema. La scoala mi s-au furat manualele de limba romana si de matematica. As avea pe cine sa banuiesc: pe 2 fete cu care sunt certata si care ar face orice ca sa se razbune pe mine, dar si pe un baiat nou venit (a venit la inceputul anului-prin oct-nov). Haideti sa va zic despre tip, pentru ca sunt aproape sigura ca el e: el a mai luat/imprumutat/furat (cum vrei sa spuneti) o carte de lb romana de la o colega acum 2-3 saptamani. Tipa s-a prins saptamana trecuta ca [virgula] cartea ei e la el, pentru ca i-a vazut-o pe banca si avea un semn specific facut de ea. Atunci, prins cu "mata-n sac", tot nu a vrut sa recunoasca. A zis ca nu e adevarat si multe altele. Pana la urma, si-a recuperat-o. Dar faza e, ca ea si-a recuperat-o martea trecuta, iar miercuri mi-a disparut mie cartea (tot de romana). Eu am observat abia tarziu. straight face
Acum partea urata e ca luni am avut matematica, dupa ora mi-am bagat cartea si caietul in ghiozdan si am iesit in pauza pe hol. Aseara cand sa-mi fac ghiozdanul, la fel...nu imi gaseam cartea!
Colegul din spatele tipului, mi-a zis ca l-ar fi vazut zilele trecute, dand "tarcoale" pe la banca mea, dar a zis ca poate doar se plimba. Nimic mai mult.
Maine vreau sa-i spun dirigintei toata povestea si ca il banuiesc pe el. Dar exista o problema: toti profesorii (inclusiv, d-na diriginta) il cred copil cuminte, nevinovat, care nu ar ranii nici o musca. Dar nu e asa! Imi este frica ca ma voi pune rau cu diriginta si ca nu ma v-a crede. Chiar daca ma v-a sustine si fata a carui cartea a fost furata si recuperata de la el. Ce sa ma fac? crying Vreau un sfat! Urgent!

Răspuns Câştigător
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Păi nu da un nume, spune-i dirigintei că ţi-au dispărut cărţile deşi tu le aveai în ghiozdan şi ştii sigur că acolo le-ai pus. Nu arunca vina spre el că cine ştie poate nu e vinovat. Diriginta o să-ţi spună ce e de făcut. Baftă!

0 răspunsuri: