| Iony_5207 a întrebat:

tuturor! Am o mare problema. La scoala mi s-au furat manualele de limba romana si de matematica. As avea pe cine sa banuiesc: pe 2 fete cu care sunt certata si care ar face orice ca sa se razbune pe mine, dar si pe un baiat nou venit (a venit la inceputul anului-prin oct-nov). Haideti sa va zic despre tip, pentru ca sunt aproape sigura ca el e: el a mai luat/imprumutat/furat (cum vrei sa spuneti) o carte de lb romana de la o colega acum 2-3 saptamani. Tipa s-a prins saptamana trecuta ca [virgula] cartea ei e la el, pentru ca i-a vazut-o pe banca si avea un semn specific facut de ea. Atunci, prins cu "mata-n sac", tot nu a vrut sa recunoasca. A zis ca nu e adevarat si multe altele. Pana la urma, si-a recuperat-o. Dar faza e, ca ea si-a recuperat-o martea trecuta, iar miercuri mi-a disparut mie cartea (tot de romana). Eu am observat abia tarziu. straight face
Acum partea urata e ca luni am avut matematica, dupa ora mi-am bagat cartea si caietul in ghiozdan si am iesit in pauza pe hol. Aseara cand sa-mi fac ghiozdanul, la fel...nu imi gaseam cartea!
Colegul din spatele tipului, mi-a zis ca l-ar fi vazut zilele trecute, dand "tarcoale" pe la banca mea, dar a zis ca poate doar se plimba. Nimic mai mult.
Maine vreau sa-i spun dirigintei toata povestea si ca il banuiesc pe el. Dar exista o problema: toti profesorii (inclusiv, d-na diriginta) il cred copil cuminte, nevinovat, care nu ar ranii nici o musca. Dar nu e asa! Imi este frica ca ma voi pune rau cu diriginta si ca nu ma v-a crede. Chiar daca ma v-a sustine si fata a carui cartea a fost furata si recuperata de la el. Ce sa ma fac? cryingVreau un sfat! Urgent!

Răspuns Câştigător
| CookieYumm a răspuns:

Pai cand iese tipu din clasa uita-te in geanta lui sa vezi daca carte de lb. romana pe care o are e a ta. Daca da fa repede un semn pe acolo laughing). Pune'o inapoi si du-te la diriginta ta si spune-i povestea etc si mai spune-i ca ai recunoscut cartea dupa un semn specific pe coperta sau pe prima pagina [depinde unde pui semnul, eu te sfatuiesc sa il pui ori pe coperta ori pe prima paginawinking ] Mai mult roaga-ti niste colegi ca daca ii intreaba cumva diriginta sau chiar si neintrebati sa sustina ca accea carte este a ta etc. Ar trebui sa mearga. Mult succes :*.

Funda?batting eyelashes

4 răspunsuri:
| andrei_1403 a răspuns:

Pai alea 2 nu cred ca ti-ar furao.amintesteti ceva.tre sa fi notat un ex din tema sau ceva cu o steluta sau o inimioara.da daca; a are gasca.(daca e rrom sau derbedeu dinasta) roaga un prieten sal cheme afara si uita-te repede in cartea lui.sau daca nu fa ce ti-a zis CookieYumm desi s-ar putea s-o patesti rau daca te prinde.in cel mai bun caz bataia.

| andrei_1403 a răspuns:

pai dakii asa zii ce ai patit si daca te poate ajuta.in mod normal ar trebui sa se rusineze sau sa zic ca e ocupatdak nu reusesti s-o recuperezi ceea ce e foarte improbabil imprumuta cartea de la un coleg (un prieten sau facetiva lectiile impreuna)

| Iony_5207 explică:

Tipul nu e rrom. Si nu e Misster Muschi. E un fraier care se da mare ca vezi Doamne ca ma-sa si tascu sunt mari afaceristi si prostii d-astea! Asa ca, nu am cum sa-mi i-au bataie. Sau tu te refereai sa-si i-a el bataie?! Daca e vorba asa, ar putea oricand sa ii se aplice aceasta "corectie" (nu de la mine, ca sunt fata si nu am forta...de la alti baieti).
Si CookieYumm, ideea cu semnul e chiar buna. Nu m-am gandit la asta pana acum big grin Daca nu primesc raspunsuri mai bune, primesti tu fundita! Iar tu, Andrei, ai vot happy

| Iony_5207 explică:

Dar mai sunt 2 probleme:
1.el nu iese din clasa nici daca ar fi batut!
2.nu isi mai i-a cartile cu el, ca sa nu fie descoperit...