Pai cand iese tipu din clasa uita-te in geanta lui sa vezi daca carte de lb. romana pe care o are e a ta. Daca da fa repede un semn pe acolo ). Pune'o inapoi si du-te la diriginta ta si spune-i povestea etc si mai spune-i ca ai recunoscut cartea dupa un semn specific pe coperta sau pe prima pagina [depinde unde pui semnul, eu te sfatuiesc sa il pui ori pe coperta ori pe prima pagina ] Mai mult roaga-ti niste colegi ca daca ii intreaba cumva diriginta sau chiar si neintrebati sa sustina ca accea carte este a ta etc. Ar trebui sa mearga. Mult succes :*.
Funda?
Pai alea 2 nu cred ca ti-ar furao.amintesteti ceva.tre sa fi notat un ex din tema sau ceva cu o steluta sau o inimioara.da daca; a are gasca.(daca e rrom sau derbedeu dinasta) roaga un prieten sal cheme afara si uita-te repede in cartea lui.sau daca nu fa ce ti-a zis CookieYumm desi s-ar putea s-o patesti rau daca te prinde.in cel mai bun caz bataia.
pai dakii asa zii ce ai patit si daca te poate ajuta.in mod normal ar trebui sa se rusineze sau sa zic ca e ocupatdak nu reusesti s-o recuperezi ceea ce e foarte improbabil imprumuta cartea de la un coleg (un prieten sau facetiva lectiile impreuna)
Tipul nu e rrom. Si nu e Misster Muschi. E un fraier care se da mare ca vezi Doamne ca ma-sa si tascu sunt mari afaceristi si prostii d-astea! Asa ca, nu am cum sa-mi i-au bataie. Sau tu te refereai sa-si i-a el bataie?! Daca e vorba asa, ar putea oricand sa ii se aplice aceasta "corectie" (nu de la mine, ca sunt fata si nu am forta...de la alti baieti).
Si CookieYumm, ideea cu semnul e chiar buna. Nu m-am gandit la asta pana acum Daca nu primesc raspunsuri mai bune, primesti tu fundita! Iar tu, Andrei, ai vot
Dar mai sunt 2 probleme:
1.el nu iese din clasa nici daca ar fi batut!
2.nu isi mai i-a cartile cu el, ca sa nu fie descoperit...
anonim_4396 întreabă:
Idkrjek întreabă: