| FataSensibila a întrebat:

Buna tuturor

am o mica problema

prietenul meu este genul de baiat mai fustangiu.Nu vreau sa-i caut scuze dar poate si meseria lui il face sa fie asa(e muzicant)Faza e ca se dau multe fete la el pe facebook si el le lasa tot felul de comentarii care dupa parerea mea nu si-ar avea locul iar unele fete ii mai trimit si mesaje si vb prin sms-uri.Relatia noastra e OK, el spune ca ma iubeste si ca nu trebuie sa iau in seama toate prostiile astea ca el doar se distreaza.Dar pe mine ma enerveaza foarte tare chestiile astea si de multe ori ne certam din cauza asta. Uneori cand are de cantat la vreo nunta ma tot gandesc ca acolo sunt multe fete frumoase si ma apuca toti dracii.Il iubesc foarte mult si nu vreau sa-l pierd.Ar trebui sa o las mai moale cu gandurile astea sau chiar am motive sa ma ingrijorez?

Voi ce parere aveti?

P.S: eu am aproape 20 de ani, el aproape 19.

Multumesc mult tuturor.

3 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Cred ca orice fata daca ar fi in locul tau ar avea motive de gelozie dar daca zici ca te iubeste atunci nu iti face griji

| IaMwHoIaM3 a răspuns:

Cred ca da, ar trebui sa o lasi mai moale. E adevarat ca nu trebuie sa il lasi sa faca ce vrea, dar nici sa ii tot ti predici de fiecare data cand se vede cu o fata. Daca e cu tine inseamna ca te iubeste. Nu il mai sufoca si inceteaza cu gelozia pentru ca altfel iti va da papucii. Succes!

| Fatamuntilor a răspuns:

Eu zic ca nu ai de ce sa-ti faci griji.Ca orice artist isi are fanii lui.EL pe tine te iubeste si la tine se va intoarce mereu.