| Lexy ♥ a întrebat:

Am o mica problema si vreau sa vad si parerile voastre.Am o relatie de 2 ani si cateva saptamani.Suntem la aceeasi facultate numai ca el e anul 3 terminal si eu anul 2. El in anul 2 trebuia sa faca un proiect, dar a trecut anul 3 si inca nu il facuse.Acum cateva luni de zile lansase o idee cum ca ar vrea sa vorbeasca cu secretara si poate rezolva sa ii treaca ea o nota.Si imi zicea "Ce parere ai daca vorbesc cu secretara? Te superi?" si ma tot batea la cap cu chestia asta, pana acum 2 saptamani cand am aflat ca el anul trecut vorbise cu secretara(i-a luat id si au vb pe mess) dupa care in urmatoare azi sa duses la ea cu bomboane si pana la urma ia trecut o nota de la ea.Aseara am mai aflat ceva. El a vorbit si acum 2 luni cu ea tot pe mess.Eu stiam id ei de acum un an ca am vazut ca il avea in lista lui de mess si cand l-am intrebat cine e a zis ca nu stie iar a doua zi a sters id da nu i-a dat ignore.Si inca ceva acum cateva zile am fost impreuna cu el la facultate Si la secretariat erea inchis iar eu i-am zis sa mearga la usa alaturata ca poate gaseste pe cineva. El nu a vrut a zis "eee lasa". Ca pe urma sa aflu de la el ca de fapt acolo unde nu a vrut sa intre erea secretara aia cu care a vorbit el (ea are 24 ani) El zice ca nu are nimic cu ea si asa mai departe.Si tot el mi-a zis ca acum 2 luni cand a vorbit cu ea pe mess ea erea la servici. Wtf? Voi ce credeti e ceva intre ei sau nu? Eu cred ca da din moment ce el stia si cand e ea la servici si nu inteleg de ce sa ascuns 1 an jumate si acum sa trezit sa imi zica povestea asta.Va multumesc si sper sa primesc un raspuns de la voi

Răspuns Câştigător
| roxyrocks a răspuns:

Lexy, in primul rand vorbeste cu amandoi
pune. i fata in fata fara sa stie, nici unul ca o sa va intalniti toti 3
de ex intr. o zi mergeti amandoi la facultate, si brusc cand treceti pe langa secretariat, iti aduci aminte ca trebuie sa iei o adeverinta, sau eu stiu, te gandesti tu la ceva, si ca trebuie sa mergi exact la secretata cu pricinastraight face.
daca el spune ca te asteapta afara ii spui:"hai, puiu, ca nu stam mult". il convingi sa intre.:d
intrati, si vezi cum se saluta, cum isi vorbesc.si apoi pur si simplu daca ti se pare ca se privesc ciudat, ca 2 iubiti, indragostiti, o intrebi:"draga mea, e ceva intre voi?"iar prietenul tau ar trebui sa taca atuncihappysi pur si simplu asa te vei convingehappy

sau mai poti merge si singura la acea secretara si sa o intrebi direct daca e ceva intre ea si pr tau.sau daca a fost ceva intre ea si pr tau:d
orice ar fi eu iti urez sa iei cea mai buna decizie pentru viitorul si relatia ta! succeshappy

2 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Gândeşte-te bine dacă nu cumva relaţia între el şi secretară este doar în capul tău fără niciun fundament real!

| 16.laura.16 a răspuns:

Daca a reusit sa iti ascunda atata timp atunci...Cred ca tu stii deja ce trebuie sa faci in acest sens!
Totusi inainte sa iei o decizie asigura-te ca nu exagerezi, intelegi? Poate ca tii prea mult la el si ii analizezi fiecare gest-si e prea mult!