Lexy, in primul rand vorbeste cu amandoi
pune. i fata in fata fara sa stie, nici unul ca o sa va intalniti toti 3
de ex intr. o zi mergeti amandoi la facultate, si brusc cand treceti pe langa secretariat, iti aduci aminte ca trebuie sa iei o adeverinta, sau eu stiu, te gandesti tu la ceva, si ca trebuie sa mergi exact la secretata cu pricina.
daca el spune ca te asteapta afara ii spui:"hai, puiu, ca nu stam mult". il convingi sa intre.:d
intrati, si vezi cum se saluta, cum isi vorbesc.si apoi pur si simplu daca ti se pare ca se privesc ciudat, ca 2 iubiti, indragostiti, o intrebi:"draga mea, e ceva intre voi?"iar prietenul tau ar trebui sa taca atuncisi pur si simplu asa te vei convinge
sau mai poti merge si singura la acea secretara si sa o intrebi direct daca e ceva intre ea si pr tau.sau daca a fost ceva intre ea si pr tau:d
orice ar fi eu iti urez sa iei cea mai buna decizie pentru viitorul si relatia ta! succes
Gândeşte-te bine dacă nu cumva relaţia între el şi secretară este doar în capul tău fără niciun fundament real!
Daca a reusit sa iti ascunda atata timp atunci...Cred ca tu stii deja ce trebuie sa faci in acest sens!
Totusi inainte sa iei o decizie asigura-te ca nu exagerezi, intelegi? Poate ca tii prea mult la el si ii analizezi fiecare gest-si e prea mult!
BUCURROBERTA întreabă: