Buna,pai dupa ce ai dat evaluarea nationala la matematica si la romana si dupa ce au venit rezultatele, acestea impreuna cu media generala din clasele 5-8 vor face o medie si aceea se va numi"media de admitere la liceu". Fiecare liceu are o anumita medie dupa care se intra, liceele mai bune gen Odobescu, Zinca etc au medii mai mari de admitere peste 9 iar cele mai slabe au medii mai mici.In functie de media ta, te vei duce la ce liceu si la ce profil te incadrezi. Oricum daca ai media peste 9, te poti duce cam la ce liceu si la ce profil vrei, dar depinde si de cati copii vor sa se inscrie si de mediile lor.Sunt sigura ca majoritatea lucrurilor le stiai, oricum sper ca te-am ajutat chiar daca foarte putin!:*
Pai la sf.o sa primesti un chestionar u licee...iar tu va trebuii sa-ti alegi de acolo.iar apoi il vei returna direcotorului...
Nu stiu de ce nu s-a publicat toata...iar cand scriu din nou intrebarea imi spune ca exista in baza de date
Buna tuturor:*, am o nelamurire in legatura cu admiterea la liceu si v-as ruga frumos sa ma ajutati>
intrebarea mea:..De exemplu daca eu am pus prima optiune liceul x si a doua optiune liceul y, iar la primul liceu nu am reusit sa fiu repartizata, iar la al doilea liceu s'au ocupat toate locurile ...eu pot sa intru daca am media mai mare decat cineva de acolo si sa'l scoata pe el? va rog din suflet ajutati-ma:*
De ce nu se publica toata intrebarea?:@..in fine, eu vreau sa stiu ce se intampladaca nu intru la prima optiune.iar la a doua sunt toate locurile ocupate, da pe cineva de acolo afara sa intru eu daca am media mai mare decat el?
BUNA...pai se face media generala din 5-8 si din notele obtinute la evaluarea nationala si in functie de media obtinuta, vei intra la liceul la care esti repartizata.