| LanaLudescher a întrebat:

Am o nelamurire si as vrea un sfat daca se poate.Deci..am luat la nationala la trei materii si de curand am fost aleasa elevul anului si am mai primit niste premii deci profi au avut grija sa imi construiasca o imagine in liceu care nu stiu in ce masura ma reprezinta..Problema e ca, de fiecare data cand ies afara sau oriunde m-as duce intalnesc un baiat cu care fac tot timpul contact vizual.Se uita ciudat la mine si nu se opreste.Chiar si atunci cand vede ca si eu ma uit la el tot continua.Si ne privim asa mult si bine.Acum cateva saptamani chiar m-am trezit cu solicitare de prietenie pe Fb.As vrea sa il intreb de ce se uita tot timpul asa la mine doar ca imi e super jena(nu sunt o persoana prea curajoasa)+ca el e genul care fumeaza, bea, chesii de genul.dar parca el vede prin bariera care am construit-o in jurul meu si vede adevarata persoana nu elevul anului si chestii de genul.Ce sa cred?

1 răspuns:
| EvilThoughts a răspuns:

Sincer, dacă e genul care bea și chestii de genul, eu așa sta departe. Nu vrei să te încurci cu o persoană de genul ăsta. Nu numai că ți-ar afecta statutul de "elevul anului", dar probabil ai fi considerată "ușoară" sau ceva de genul pentru că, crede-mă, mai mult ca sigur, dacă bea și fumează, are și experiență cu fetele.
Lasă-l în pace. Nu-ți va aduce nimic bun.