| xFreeeedom a întrebat:

Buna tuturor, am o problema. Am 14 ani si-mi place de un baiat de la scoala, mult. Una dintre prietenele mele(a 7-a ) s-a despartit de el, ei si mie nu-mi placea la inceput de el. le auzeam pe colegele mele cum ziceau cat de treaba e. Apoi intr-o zi nu ma lasa un coleg in pace, si cand am fugit am trecut pe langa el. Era cu 2 fete si le-a intrebat de la ce clasa sunt. Dupa a fost un spectacol, m-am asezat in fata lui, s-a eliberat un loc si s-a asezat langa mine.Nu stiu ce sa fac. Oare ma place? Vreau un sfat va rog.

Răspuns Câştigător
| Cherry13 a răspuns:

Hmm. Complicat. Nu ai dat prea multe detalii. Esti timida? Daca da atunci incearca sa scapi de asta si sa vorbesti cu el. Nu stiu. Fa sa para ca va intalniti accidental sau ca aveti multe lucruri in comun. Tot felul de coincidente din astea in care sa te intalneasca. Si daca face anumite gesturi care sa-ti dea de inteles ca te place, continua. Lasa totul sa vina de la sine. Mult succes si sper sa mai vii cu detalii.

| xFreeeedom explică (pentru Cherry13):

Am o alta problema, foasta lui prietena vrea sa se impace cu el. ( prietena mea din a 7-a vrea sa se duca la el la zorleni sa se impace ) crying

| xFreeeedom explică (pentru Cherry13):

Ai mare dreptate, dar a mai intervenit ceva. Fosta lui prietena banuieste ca-mi place de el si vrea sa se impace. Complicat. Ce-as putea face? sa renunt?

| Cherry13 a răspuns (pentru xFreeeedom):

Eu zic sa nu. Iti spun din experienta. Am renuntat la un baiat pentru o "prietena" si am regretat. Cel mai bine ar fi sa vezi reactiile lui si sa te apropii de el. Sa ii arati ca tu chiar esti fata potrivita. Fa-l sa aiba incredere in tine. Vorbeste pe mess cu el sau fata in fata. Tot ce pot sa-ti zic e sa nu renunti daca stii ca sentimentele tale sunt sigure. Daca vezi insa ca el este mai atras de cealalta fata incearca sa ramai prietena cu el. Doar nu trage concluzii pripite si gandeste cat mai matur. Mult succes si in caz de mai vrei sfaturi uite id-ul meu: claudiaspiridon13. Mult succes, scumpo si nu te lasa! Te-am pupat.

7 răspunsuri:
| SimonaNicoletaღ a răspuns:

Si alte chesti mai face? Eu cred ca da... Socializeaza cu el

| Diutza18 a răspuns:

Eu spun k te plk doar k poate e mai timid dar u mai asteapta si vezi daca chiar vrea cv si nu te grabii nu i spune ca il plk direct fa asta prin o pr sau pune o pr de a ta sa il intrebe ce parere are despre tine si alte chestii...happy

| TInger a răspuns:

Trebuie sa-l intrebi, petreceti timpu cu el cand ai ocazia si intreaba-l discret, daca te place cu adevarat mai mult ca sigur nu va mai avea ochi si pentru celelalte fete. Bafta! Sper ca te-am ajutat!

| xFreeeedom explică:

Mersi mult tuturor pentru sfaturi! Ma ajuta foarte mult :*