| criss_1615 a întrebat:

Buna tuturor...am o problema care am intalnit'o la multe persoane.am 16 si transpir ingrozitor uneori ma joc la pc, ma uit la tv chiar si cand stau degeaba ( TRANSPIR doar pe palme talpi si axial )... un sfat? ce-as putea face? ma intereseaza sa raspunda cei in cauza.multumesc

Răspuns Câştigător
| MAIAcares a răspuns:

Bai frate, deci problema asta o am si eu. Numai ca eu transpir foarte rau in palme. si acum am palmele umede.
Pur si simplu tin mana pe mouse si gata pac-pac transpiratia oh go on
Sau uneori la scoala stau in banca, pur si simplu, nu fac nimic. Nici macar nu sunt atenta la ore [ sa zici ca ma concentrez sau ceva de genu' ], dar, totusi, eu transpir. Atunci cand imi dau seama imi scutur mainile sau suflu in ele ca sa se raceasca sau le "flencan" pe langa mine ca un clown laughing [ si toata lumea se uita la mine cum ma fac de ras. ]
Chiar nu stiu, eu am incercat mai multe metode. Cred ca asa suntem noi, ceva mai ciudatelelaughing Eh, ce sa zic. Oare daca ai merge la dermatolog ar ajuta cu ceva?thinking Sper.
Daca gasesti vreo solutie te rog spune-mi si mie. :*

2 răspunsuri:
| LoReDaNa a răspuns:

Pai nu te speria dar asta este o boala care se trateaza cu medikmente sau creme. tr sa te duci la medic.(am invatat la bio anul asta).

problema e ca uneori imi sh miroase urat nu?

asa ca nu te ingrijoara se poate trata happy

funda?

| pink_7086 a răspuns:

Pai in primul rand ti-ai putea face niste analize si ai putea lua medicamentele recomandate de medic.

Sau, poti incerca sa pui putin bicarbonat in apa atunci cand faci baiewinking

sper ca te-am ajutathappy

succeshappy