| danyyy_1462 a întrebat:

Buna tuturor am o problema care deja incepe sa ma sleiasca de puteri incep sa intru in melanconie singuratate si nu mai stiu ce sa fac tot am lasat sa vad daca merge mai bine daca ma intelege.Eu am 18 ani ea are 16 i o rel la distanta aprox 160 de km suntem impreuna de aproape 2 ani in primele 6-9 luni neam inteles superb am fost pentru ea pe primul plan nu o contat nu mai eu nimic pr nimic afar distracti numa eu. da dupa aia o inceput sa fie mai rece sa nu ma mai aprecieze asasadsa fie mai imp tot altceva.Acum in ultimile luni i tot mai rau i adevart ne vedem in vacante si cateodata wekend acum am carnet mai mg la ea da nu stiu dc i asa pentru ca o iubesc enorm si stiu ca si ea ma iueste da nu stiu cei cu ea nu ma intelege am plans de multe ori dj nu mai pot simt ca innebunesc nu ma asc. I-am zis o data sa vb la telefon si mi-a zis ca nu ca iesie afar era seara n-am mai vb la tel de 3 zile i-am zis cai mai imp afar si so suparat. Ce sa fac? ma mai iubeste cei cu ea? is si gelos da o iubesc mai mult decat orice sa ma fi luat de prost? oricum stiu ca ma iubeste da se ia dupa lume si nu stiu.sa ma desp de ea? da nu pot ma doare prea tare. ce sa fac? va rog ajutati-ma? va multumesc anticipat.va rog raspunsuri sincere. ce sa fac? ce sa-i zic sa ma inteleaga cand i suparata spune niste vorbe durereroase ce sa fac? VA ROG m-am saturat sa sufar sa plang.is printre putini baieti care vor ceva serios nu stiu

2 răspunsuri:
| danielgeo a răspuns:

Nu esti printre putinii baieti care vor ceva serios, esti printre putinii baieti care probabil are capu pe umeri si stie ce vrea de la viata. Adevarul crud este ca, poti lua in considerare ca ea nu te mai iubeste, te inseala probabil si nu iti zice etc. varii motive.
O relatie la distanta, se poate mentine doar prin dragoste si maxim respect.
De ce zic ca ai capul pe umeri? pentru ca in viata trebuie sa lupti pentru ceea ce vrei, ceea ce consideri ca e al tau(dar si asta se face cu cap, nu ma refer la posesivitate).
Nu zic ca nu poti avea 2-3 femei sau 20, si aia tot barbati sunt si nu trebuie privit ca ceva josnic, toti suntem barbati, daca nu aratam, ne dorim asta. Diferenta o face faptul ca tu vrei ceva anume, mai exact pe ea, tu esti axat pe un scop in viata, sa fii cu ea, sa stati cat mai mult impreuna etc.
Daca ea te inseala si o iubesti, ramane la libera ta alegere ce vei face, un lucru iti pot zice doar, daca tu simti ca o iubesti si ca poti trece peste asta, just do it, nu renunta neaparat la ea chiar si asa, daca te simti ultimu fraier, inselat cu sentimentele calcate in picioare. Ideea este sa sa fii sigur ca ea este aleasa si ca merita tot sacrificiul, de ce punctez pe inselat? pentru ca e clar ca se intampla ceva dubios si probabil tu o sa aflii prin alt mod, cum? o sa iti zica ca nu mai vrea sa fie cu tine si in 2 zile o vezi cu altu si atunci a fii sigur ca nu la cunoscut in aceiasi zi cand ai aflat.
Deci avem si o concluzie, barbatii nu trebuiesc judecati pentru ca vor ceva serios sau nu, esti patetic daca zici ca tu nu visezi sa ai 2 asiatice in pat laughing sau ***. mai stiu eu ce alte fantezi nevinovate.
Pe langa asta, ai grija mare ce iti doresti, te poti trezi peste 3-4 ani impreuna cu ea, intr-un apartament, camera de camion etc. si atunci vezi ca de fapt nu e ce iti doresti, ca ai vrea o fata mai asa. si mai asa. care sa faca asa. si atunci o sa iti bagi unghia in gat pentru toate patimite.

| contesa_9175 a răspuns:

La inceput mereu este la fel,va doriti sa petreceti mult timp impreuna, sa va decoperiti unul pe celalalt, sa va declarati dragostea ...si pentru moment parca existati unul pentru altul...cu trecerea timpului lucrurile incep sa se schimbe, incepeti sa aveti incredere unul in celalalt, sa va obisnuiti impreuna si atunci deveniti mai delasatori, in acest moment unul dintre parteneri incepe sa nu se mai simpta bine in aceasta relatie deoarece simte ca are nevoie de mai multa afectiune din partea persoanei iubite in schimb celalalt partener se simte sufocat.
In concluzie incearca si tu sa fi un pic mai indiferent chiar daca iti e un pic greu si atunci vei sti daca chiar te iubeste cu adevarat sau nu, vei vedea ca daca ea observa o schimbare la tine va incerca sa descopere de ce te-ai racit fata de ea(asta in cazul in care te iubeste)in caz contrar ea nici nu va observa si atunci cred ca nici nu merita sa mai lupti pentru relatia voastra.
Capul sus si nu uita ca ai doar 18 ani si sunt o gramada de fete mult mai potrivite pentru tine.