| alexalex405 a întrebat:

Buna tuturor.Am o problema cu prietena mea.Acum cateva zile a vrut sa ne despartim deoarece ea zice ca nu ne potrivim,dar s-a razgandit si a spus ca mai da o sansa relatiei,pana atunci totul mergea perfect,dar de cand a vrut sa ne despartim e tot mai rece.e indiferenta, nu o inteleg deloc.astazi am vrut sa ne intalnim si tot gasea motive sa nu iasa afara sau ca e cu mama ei sau tot asa o tinea in continuu. Vreau sa ma ajutati sa inteleg ce sa intampla. Funda pentru cel mai bun raspuns!

3 răspunsuri:
| CristiB93 a răspuns:

Pai este destul de usor de inteles. daca a vrut sa se desparta atunci este clar ca nu te mai iubeste, dar ceva a facut-o sa se razgandeasca, poate te tine pana gaseste pe altul sau chestii de genul, cel mai bine este sa vorbesti cu ea sa o intrebi daca te mai iubeste sau daca te mai vrea, iar daca nu atunci mai bine sa o lasi pentru nu te mai vrea.Asculta ce spun! daca o fata te iubeste mult atunci oricat de multa treaba ar avea, pana la urma si-ar face timp si pentru tine, ca nu pot sa sau nu stiu ce, sunt doar scuze. gandeste-te daca nu e asa.

| Nayuky a răspuns:

Eu sunt de acord cu SoulEater44..trebuie sa o intrebi ce are. poate s-a intamplat ceva cu ea.Nu ai de unde sa stii daca nu o intrebi.pot fi multe motive.

| SoulEater44 a răspuns:

Acest comportament il am si eu cu prietenul meu dar nu din rautate sau pentru ca nu-l iubesc ( il ador si sincer mi-as da viata pentru fericirea lui) dar simt ca nu il mai interesez. Probabil asa se simte si prietena ta. Incearca sa termine relatia deoarece observa ca nu mai exista acea,, chimie,, intre voi 2 asa ca se hotaraste sa va despartiti, dar pentru ca te iubeste enorm si cu siguranta nu vrea sa te piarda, iti tot da la sanse. Comportamentul ei este de inteles daca v-ati certat sau nu ati mai discutat de mult timp. Ce vrea sa faca ea este sa-ti dea un soc! Sa-ti dea de inteles ca gresesti insa fara sa-s calce pe orgoliu (suntem ff orgolioase) asa ca iti da o sansa cand vede ca a mers prea departe, apoi te ignora si amana sa se vada cu tine ca sa ti se faca dor sau sa faci primul pas in impacare. Stiu, pentru ca la fel ma comport si eu. Daca mai vrei sfaturi, spune-mi! Multa bafta si sper sa iasa totul bine intre voi! happy