| LoadedGun a întrebat:

Am o problema. Deci acum ceva timp am fost impreuna cu un tip vreo 4 luni apoi ne-am despartit dintr-o cearta stupida.Si a doua zi l-am vazut deja cu alta.Sa inteleg ca lui nu ii placea deloc de mine? Sau ca el a dat startul certei ca sa se bage cu aia? Sunt putin derutata pentru ca el imi spunea mereu ca eu sunt sufletului lui bla bla chatterbox sa fii fost doar baliverne? Oricum in timp mi-am gasit si eu pe cineva.Si inca mai tin legatura si fostul si pare ca se da la mine.Si cel actual nu prea ma mai baga in seama nu stiu de ce.Deci,ce sa fac? Oare stie ca inca mai vorbesc cu fostul? Ar fi mai bine pentru mine daca as renunta la amandoi? Dar nu vreau sa renunt la cel actual pentru ca eu chiar il iubesc dar daca tot asa o sa o tina banuiesc ca el va fi cel care va incheia relatia :-s Va rog un sfat (: Va multumesc mult de tot :* >big grin

Răspuns Câştigător
| DeeaUcideVisse a răspuns:

Parerea mea despre fostul e ca ori si-a batut joc de tine` ori statea si cu tine si cu aia in acelasi timp`
oricum sfatul meu e sa il tii departe pe fostul si sa te concentrezi pe actulalul
pupicii`:X bye :X

2 răspunsuri:
| Tweetymrrr a răspuns:

Ignoră'l puţin pe fostul şi dă'i mai multă atenţie actualului iubit. Dacă spui că'l iubeşti,nu are sens să renunţi la el.Îi poţi spune că ai avut parte de o perioadă mai nasoală şi de aceea ai fost altfel, eu ştiu, orice crezi tu că'l va face să te bage în seamă.
Baftă.

| Brunetica a răspuns:

Buna! Parerea mea este ca sa nu ii mai dai atentie la fostul si sa te preocupe mai mult actualul happy Acuma sigur vrea sa se intoarca la tine ca poate tipa i-a facut papuci, spune-i ca nu mai vrei sa ti legatura cu el ca ai iubit!