| Laviniarusu59 a întrebat:

Am o problema grava, zic eu.M-am despartit din vara si de atunci imi sta mintea numai la el.E imposibil sa ne mai reîmpacam.Problema e ca ma simt atat de terminata psihic, incat numai sunt in stare de nimic.Ma simt moale.Am incercat sa fac multe lucruri constructive pentru mine, dar,de cate ori ma despart de un baiat, foarte greu imi trece.Nu stiu ce sa mai fac cu sentimentele si cu gandurile mele.Ma distrug.Ma desconsider..cad asa in stare de deprimare cateodata..am stima de sine scazuta...ma ia dorul de el..cam cu astea ma confrunt.A mai trecut cineva prin asta? Va rog ajutati-ma cu niste sfaturi

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

In Youtube ai multe ghiduri pentru a depasi depresia

| Adry05 a răspuns:

Ignoră gândurile, efectiv îți vine în minte gândește-te la altceva/altcineva, ignoră-i pur și simplu existența și unfollow peste tot clar ca să te lovești cât mai puțin de numele lui

| Laviniarusu59 explică (pentru Adry05):

Da, suntem si colegi.Aud mereu de el, chestii de-astea.Trece greu in ritmul asta

| Adry05 a răspuns (pentru Laviniarusu59):

Mda atunci e mai nasol. concentrează-te pe lucrurile rele ce țin de el, de ce nu a mers relația, ce lucruri nașpa îți făcea ca să realizeză că e mai bine așa

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Ai 2 variante:
- continui asa, degeaba... pentru ca nu va mai impacati, si doar te gandesti si te stresezi;
- nu ar trebui sa iti pese, ce a fost a fost, daca el nu se gandeste la tine... tu de ce te gandesti la el?

Ar trebui sa fii fericita mereu, zau asa. Asa se intampla uneori cand te desparti, dar o sa treaca happy

| Sekim a răspuns:

Din ceea ce spui, denota clar ca esti un om bun cu suflet mare, ceea ce este bine. Ca sa uiti pe cineva, trebuie sa iti ocupi timpul cu ceea ce iti place tie sa faci, daca iti place sa te uiti la seriale, uita te la seriale, daca iti place sa te plimbi, plimba-te. Mi se pare intr-un fel patetic cum nu puteti sa priviti partea buna in ceea ce se intampla rau. Tu esti un om bun, faptul ca suferi dupa cineva si te macina chestia asta este o dovada clara. Daca tu esti in avantaj, adica esti un om bun, de ce sa suferi tu? Focuseaza te si pe tine, gandeste te spre exemplu la motivul pentru care te ai despartit de el, a fost vina ta sau a lui? A fost sa zicem vina ta, ok, ai invatat din greseli, data viitoare vei fi mai buna si tot asa, dorinta de a persevera si de a deveni mai buna decat esti. A fost vina lui? Bine si asa, nu ai gresit tu, inveti din ce a gresit el in asa fel incat sa nu se repete cu viitorul iubit, sa nu permiti sa se intample ce s-a intamplat acum sau in trecut. Singurul sfat BUN, este sa ai incredere mare in tine si sa ai dorinta de a deveni mai buna, gandirea face totul. Succes.

| Laviniarusu59 explică (pentru Sekim):

Da..sunt o fata buna si intr-adevar, cei buni sufera mereu, peste masura.Asta ne e defectul.Ca punem prea mult suflet si tot noi suntem vinovati.Ms pentru sfaturi.Imi doresc sa-mi recapat pacea si fericirea interioara, sa fiu iar plina de viata cum eram inainte