| Irina8 a întrebat:

Am o problema.Imi place de un baiat din clasa.Nu stiu ce sa fac fiindca s-a intilnit cu o alta colega de clasa, apoi zice ca nu-i plac de ea si vrea s-o lase, si a facut-o.Se intimpla ceva de genul:ma intreaba la l. engleza ce nu stie. O data i -s-a parut ceva amuzant cind am trecut la raspuns ai a inceput a ride. apoi la repaus a inceput a cere scuze si s-a pus in genunchi. a strigat ca sa vada toti.cind eu cu toate fetele din clasa la ed.fizica eram suparate si ne-am dus in vestiar el m-a luat in brate ca sa ma duca sa joc cu el si altii(dar nu numai pe mine). Apoi inca faza cu,, po sa merg pina la tine acasa sa beau apa"(de 2 ori)intr-un timp s-a facut inteligent cind ma uitam la el.Se apropie de mine, dar nici nu stiu...Intrebarea e:ce sa fac cu sentimentul meu, si fiindca mi-e coleg de clasa nu vreau sa ma ride toti. Cer ajutor.Ms

2 răspunsuri:
| Ally4ily a răspuns:

Nu stiu ce sa zic. Incearca sa comunici cu el si sa il intrebi daca din inatmplare te place. Eu una cred ca te place dupa tot ce ai scris dar acum depinde de el big grin

| Irina8 explică:

Mersi happy