Nu am citit tot k imi era lene dar si pe mine ma terorizeaza da na ce sa fac tac si inghit
Buna
Si pe mine obisnuia mama sa ma compare cu n persoane, dar mi-am vazut de treaba mea.Inca de cand am intrat la liceu zcea ca eu nu termin clasa a 9-a, intr-a 10-a la fel si tot asa pana am terminat liceul, si spre "surprinderea" ei am luat si bacul, desi eu invatam bine la liceu, la modul la media generala de la sfarsitul anilor, nu am avut sub 9 niciodata.Incearca sa-i explici ca ai nevoie de liniste si ganduri limpezi daca are pretentia sa iei nota mare la bac.
In privinta relatiei tale de 2 ani, iar avem ceva in comun.Nici ai mei nu l-au suportat pe pe ALA al meu, dar ne-am vazut de viata noastra, acum avem 3 ani jumate de cand suntem impreuna.
Ai 18 ani? Daca ai, nu mai esti obligata sa ii asculti ca si cand ai avea 10. Poti pleca la mare, la munte sau oriunde altundeva vrei cu prietenul tau, fara ca ei sa te opreasca.Eu m-am mutat la al meu acasa, ca nu mai suportam sa se comenteze tot timpul in casa. Poti face si tu asta daca simti ca nu mai poti, macar pana dai bacul, pentru ca trebuie sa te concentrezi pe el, nu pe ce vorbesc ei.
Fa un lucru, un lucru de adult ceva, cum sa iti explic ce ei nu s`ar astepta ca tu sa faci, Ceva inedit, ceva ce necesita multa creativitate si responsabilitate, odata ce vor vedea ca te descurci vor fii mai ngaduitori!
anonim_4396 întreabă: