| AliceMarie56 a întrebat:

Buna tuturor. Am o problema, sper că mă puteți ajuta cu un sfat. Deci m-am certat cu o prietena de ale mele pe care o cunosc de 4 ani cu aproximație. In tot acest timp i-am împărțit o groaza de secrete că în orice prietenie fie că erau despre mine fie că erau despre alții și știu că am greșit prin facerea acestui fapt, iar în momentul actual regret enorm. Ideea este că eu sunt extrem de agitata ca acea persoana sa nu se ducă să le spună persoanelor secretele respective. Si de aceea am o stare destul de proastă momentan și sunt foarte prost dispusă încât și părinții mei au observat acest lucru, insa nu doresc sa le spun despre problemele mele. Ce pot face?

3 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

In primul rand, legat de parinti, ce treaba au ei daca le spui? Crede-ma ca o sa considere astea niste treburi de adolescenti si nu o sa tr ia in serios.
Un al doilea lucru ar fi ca nu ai specificat varsta. Daca colegele tale sunt de varsta mica

| DoarBogdan a răspuns (pentru DoarBogdan):

Ce naiba are de nu se posteaza tot raspunsul :/ si era asa de lung sad

| devilshelp a răspuns:

Daca esti ingrijorata ca iti va spune secretele dupa ce v-ati certat inseamna ca pana si tu ti-ai dat seama ca nu era prietena adevarata. In caz ca o face spui adevarul: "Da, am zis acele lucruri despre tine si imi pare rau. Nu te oblig sa ma ierti, dar voiam doar sa stii ca imi pare rau". Pana la urma va pica prost si prietena ta pentru ca va fi catalogata drept tradatoare si nimeni nu va mai avea incredere in ea