Si mie mi s-a întâmplat sa ma îndrăgostesc de iubitul prietenei mele.
Ar trebui sa o intrebi pe ea dacă este in regula si dacă nu se supăra ca ieși cu el. Pana la urma este prietena ta, iar dacă ții la ea, ar trebui sa o intrebi pentru ca altfel s-ar putea s-o pierzi.
Încearcă sa-i explici cât mai frumos ca îți place de el si ca îți dorești mult asta. Dacă e o prietena adevarata, va înțelege, pentru ca nu ar vrea decât sa te vadă fericita.
Buna!
Eu cred ca tine la tine, dar o relatie in felul asta nu ar tine. Ca o relatie sa tina in timp, trebuie sa va vedeti macar de 2 ori pe saptamana. LA inceput poate merge ca folositi alinturi, declaratii etc dar cu timpul cand te vei obisnui cu toate acestea, vei tanjii si dupa atentie fizica pe care nu o vei putea primi daca nu se rezolva problema cu distanta. La fel va pati si el si atunci vor exista sanse crescute sa apara inselatul, si mai rau, celalat posibil sa nici nu afle.
Nu stiu ce sa fac, poate nu merita. eu zic ca ar trebui sa mai astept putin, nu stiu...chiar nu stiu cum sa ma conving daca el chiar ma place sau nu. Adevarul e ca el poate sa-mi spuna "te iubesc" dar eu nu stiu ce mai face el pe acolo.
E logic că te place dacă spune că te iubește, nici nu cred că ar avea de ce să te mintă, mai ales că e plecat. Dacă îl placi fii mai drăguță cu el, poate iese ceva. Cât despre prietena ta cea mai bună, ai fi mai mult de fraieră să renunți la el pentru ea, mai ales că el te place pe tine.
ale0409 întreabă: