| carmina34690643 a întrebat:

Buna tuturor. Am o relatie de 10 luni cu un baiat care mereu m-a pus pe mine pe primul loc. Din faptele lui 99% pare ca ma iubeste, dar acel 1% ma omoara psihic! Acel 1% consta in faptul ca m-a inselat cu una, cunoscuta, facand sex cu ea, fara implicatii sentimentale. Intr o zi a zis ca relatia e prea lunga pt el, eu sunt prima cu care a avut o relatie asa lunga, are 18 ani si eu 17 jumate. Pana la urma s-a razgandit in urmatoarea zi, nu a vrut sa ne mai despartim pt ca zice el ca iubeste foarte mult si ii e frica sa nu se ataseze si mai tare, iar am auzit ca in ziua aia a plans non stop. Cand ne-am impacat mi-a cerut mai multa libertate, sa nu ma supar daca aud ca se distreaza cu altele. Eu nu ii pot inca oferi sex. El e invatat sa-si faca de cap. Ce parere aveti de relatia noastra? Chiar credeti ca ma iubeste? Cum sa procedez? Sa ii las libertatea ceruta? Oare asta ajuta relatia? FUNDITA pt cel mai complet raspuns!

7 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Lasa-i libertate totala si intelege tu ca ai gresit ordinea procentajului.

| carmina34690643 explică (pentru neutrino):

Deci ar trebui sa ma despart de el? Cu ce ar ajuta asta in relatie? f

| neutrino a răspuns (pentru carmina34690643):

Interesante si ciudate intrebari pentru o tanara de 17 ani. In acest caz, continua!

| carmina34690643 explică (pentru neutrino):

De ce ciudate? Nu inteleg, lamureste-ma.

| shurubeluuuu a răspuns:

Hmmmm.e destul de ok relatia vostra,excluzand faza cu ''sexul cu alta''
sunt si eu baiat,dar n-am facut asta niciodata,si ar fi bine sa il mai domolesti putin, mai taiei din elan, adica pune-i interdictii.
de iubit, nu se stie sigur, poate ca asteapta altceva de la tine!

| carmina34690643 explică (pentru shurubeluuuu):

Ma gandesc ca daca nu m-ar fi iubit nu ar fi stat 10 luni cu mine. Pana acum ii puneam interdictii si il cam indepartasem si de asta ma gandesc ca m-a inselat. Deci parerea ta totala e ca nu simte acest sentiment pentru mine?

| Lily333 a răspuns:

Eu nu i-as da libertate totala si de ce nu poti sa-l satisfaci tu? Daca eu as avea 17 an si ocazia asta clar as face-o!