| mada_2121 a întrebat:

am o situatie cam complicata.ideea este ca imi place de un baiat foarte dragut. vorbim pe mess...am si dansat impreuna cu el dar nu stiu daca ma place sau nu... ce sfaturi aveti pentru mine? ce ar trebui sa fac ca sa ma placa?

2 răspunsuri:
| pitic13 a răspuns:

Ar trebui sa faci tu primul pas sa ii spui ceea ce simti. toate se formeaza de la o prietenie explica-i ca ai ajuns sa tii la el asa cum nu credeai vreodata ca visezi la lucruri pe care nu le credeai vreodata ca ai sentimente vezi ce reactie are... daca are prietena indeparteaza-te pentru ca sa nu ai de suferit! daca el nu iti impartaseste sentimentele rupe orice legatura cu el pentru ca atunci cand il ti mai mult aproape atunci te distrugi mai tare! bafta! funda?:d

| mada_2121 explică:

Da are prietena dar relatia lor e cam distanta. adica am fost la discoteca si au fost mai multe persoane printre care si prietena lui.si ea nu vroia sa danseze cu el.si atunci el si prietenul lui cel mai bun dansau tot cu mine si cu colegele mele.nu stiu ce fel de relatie au pentru ca pe facebook inca sunt intr-o relatie...el e un baiat cam "sus" pentru mine in sensul ca nu imi fac prea mai sperante dar inainte sa postez intrebarea am vorbit cu el si daca ii povestesc anumite lucruri imi crere detalii fapt care ma face sa cred ca e atenta si il intereseaza ceea ce eu ii spun de aceea sunt putin cam derutata...si ce pot sa mai spun decat ca este cel mai dragut baiat pe care l-am cunoscut? sincer am nevoie de sfaturi.as vrea sa ii dau de inteles ca il plac dar foarte subtil daca ma intelegetilaughing