| Bambicuochiiverzi a întrebat:

BUna tuturor am si eu 2 intrbari.Prima cum as putea sa scap de puncetele negre? A doua intrebarebig grinece parul meu se unge f repede de exemplu ma spal azi si maine seara este uns cu ce ar trebui sa ma dau pe el?

Răspuns Câştigător
| CalaretulFaraCap a răspuns:

Buna! Nu stiu ce varsta ai dar sper sa te pot ajuta.In legatura cu punctele negre, eu foloseam Nivea Clean&Clear.Sincer e foarte eficient si merge si in privinta cosurilor.Cat despre par... e dificil..Eu am un par foarte gras dar tot ce trebuie sa faci este sa gasesti samponul potrivit..Eu am incercat toate sampoanele, dar cel ce ii face bine parului meu este Elseve pentru par gras..Altceva nu stiu ce sa iti spun..Parul poate fi o problema foarte suparatoare dar cel mai bine ar fi sa mergi la un dermatolog care sa te sfatuiasca ce sampon sa folosesti.

5 răspunsuri:
| Izomer a răspuns:

Si eu am parul grass! offf!
Deci ma spal sambata si marti e oribil!
Am citit undeva ca trebuie sa ne abtinem sa ne spalam pe cap, macar 2 saptamani happy
Ca atunci cand te speci des pe cap, ti se unge.
Si in privinta cu punctele negre, incearca sapunul dove happy punctele negre apar si inainte sa iti vina ciclu.

| Bambicuochiiverzi explică (pentru Izomer):

Am incercat chestia sa nu ma spal pe cap cv timp nu chiar 2 saptamani ci doar una dar tot asa e, mia mai spus cineva sa folosesc cv sampon cu extract de petrol dar nu il gasesc nicaieri.Si o sa incerc si sapunul dove.

| Bambicuochiiverzi explică (pentru Izomer):

Am incercat chestia sa nu ma spal pe cap cv timp nu chiar 2 saptamani ci doar una dar tot asa e, mia mai spus cineva sa folosesc cv sampon cu extract de petrol dar nu il gasesc nicaieri.Si o sa incerc si sapunul dove.

| Izomer a răspuns (pentru Bambicuochiiverzi):

Incearca samponul garnier pentru parul gras
sau.
Du-te la un farmacist!

| Areen a răspuns:

Buna Bambi :*Am venit sa te ajut big hug
1. Puncte negre, comedoane deschise--> Excesul de sebum al zonelor grase, amestecat cu celulele moarte si impuritatile care se depun pe fata zilnic, rezulta in inchiderea porilor si aparitia nedoritelor puncte negre. Astea sunt punctele negre big grin