Pai...nu am mai auzit o poveste ca a ta, pana acum, dar cred ca te pot ajuta putin.In primul randTIPUL ASTA E OBSEDAT DE TINE! Dar, doar fiindca a fost prea des dezamagit in trecut. Spera ca, cu tine va fi altfel. Spera ca tu sa fii altfel, dar el nu-si da seama ce rau face.Nu cred ca vrea sa te foloseasca.Cu discutiile lungi si plictisitoare e treaba ca nu stie cum sa te impresioneze...crede-ma,stiu cum e .Iar rezolvarea e una foarte simpla:Vorbitul. Vorbeste cu el despre asta,iar el, daca, cu adevarat tine la tine, va raspunde sincer. Spune-i si despre celelalte oferte, astfel va vedea ca te pierde si va face ceva in legatura cu asta.Bun, sper ca te-am ajutat si La multi ani!(chiar daca a trecut ziua ta)
Buna! Iti multumesc de raspuns :* Apreciez, doar ca acum nici macar nu mai vorbesc cu el de vreo saptamana si ceva. nu ma mai cauta, m-am bagat in seama cu el odata dar nu vreau sa par insistenta sau disperata. Chestia e ca acum chiar il plac, dar el cel mai sigur nu ma mai place. Chiar nu il inteleg.
Marius339 întreabă: