Am inteles ca tu ai 15 ani,iar prietena lui (actuala, fosta, actuala)e mai mare cu un an...dar tipul asta cati ani are? Daca este cam de aceeasi varsta cu voi,cred ca profita de tot ceea ce-i ofera viata(perioada adolescentina),nu ia nimic in serios,nici pe tine nici pe actala lui prietena care-i permite atat de multe lucruri. Daca este mai mare decat voi atunci profita de naivitatea voastra, gandeste-te ca nu mai are varsta pe care o avea odata si faptul ca iese cu fete mai tinere (sau mult mai tinere)ii ofera mai multa incredere in propria persoana, se simte mai tanar decat este in realitate, in cazul asta voi nu va alegeti cu nimic, o sa va maturizati prea repede si veti avea multe lipsuri(este ca si cum ai ajunge de la 15 ani la 18 peste noapte)automat iti va lipsi experienta pe care ti-o ofera cei doi ani pierduti.
Baiatul asta este sigur ca-l placi, dar el nu tine deloc la tine.Este interesat de tine doar din punct de vedere fizic si atat.Stie ca esti o prada usoara, si cel mai probabil vei ceda rugamintilor sale, si apoi te va lasa balta.
El nu cauta o relatie stabila asa ca visezi in zadar cu ochii deschisi.Nu-i mai raspunde la mesaje, evita-l o perioada, probabil o sa te caute, arata-i cu nu-ti pasa chiar atat de mult de existenta lui si o sa vezi ca te va uita in cateva saptamani...va gasi o alta fata pe care sa o pacaleasca.
Tu chiar ai nevoie de acest baiat?
Astepti sa te vrajeasca si pe tine cum probabil a facut cu altele pana nu pici in plasa lui?
Daca raspunsul este da atunci tu vei fi urmatoarea prada a lui.
Păi el te ţine de rezervă, e evident, când nu e cu aia, fuge la tine. Dacă măcar ţinea la tine, făcea publică relaţia cu tine şi nu se mai împăca cu aia. Nu numai să nu mai răspunzi când sună, ignoră-l de tot.
Din cate spui, nu prea mi se pare ca ii pasa. daca a fost impreuna cu tine, si dupa s-a impacat cu fosta, nu te merita poti sa vorbesti cu el, dar mie mi se pare ca te cauta doar cand are nevoie
Doreste si el sa se culce cu o virgina. Stie sa astepte si va sti sa obtina ceea ce doreste.
Twister09 întreabă: