anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna tuturor. Am si eu o curiozitate. Va influenteaza intr-un fel articolele din reviste? Ati putea proceda asa cum scrie in respectivul articol? As vrea pareri sincere.nu ironii.

Răspuns Câştigător
| Razvan a răspuns:

Absolut deloc.Nu mai cumpar reviste pentru ca dau banii degeaba.Mai bine iau o carte si invat ceva din ea decat pe rahatele de articole de 5 pagini despre chilotii vibratori ai Monei Musca

3 răspunsuri:
| beautifulkiss a răspuns:

Buna eu as proceda asa cum scrie in articol decat atunci cand ar fi ceva chiar folositor.
Daca intr-o revista s-ar spune ca acum se poarta gri si mie imi place rosul eu nu fac ca ei sau chestii de genul acesta. Oricum rareori fac ce spun articolele din reviste. Daca este ceva de sanatate sau trucuri de frumusete care chiar ma ajuta da, dar in rest nu.

| Ambassaderåd a răspuns:

Salut! Nu tot ce zboara se mananca dar totusi se manancawinking. Era o revista in care era vorba de mancare, si fiind un gurmand tongue, imi place sa si gatesc si sa invat noi retete. Invat repede ce imi place si ce e bun happy smug. Si da am incercat din revista aia peste la cuptor / parca stiuca sau salau si chiar mi-a placut happy. avea gust mai bun ca foaia laughing. glumeam tongue [adica decat era in poza]. Uneori e bine sa incerci dar sa nu crezi in unele cam "duse" de pilda cum a zis @ Kh8ie laughing ca ar fi culmea laughing

| pandaX3 a răspuns:

Depinde... Nu as vrea ( personal, cel putin) sa devin o parte din multime.
Doar cei lipsiti de personalitate se arunca orbeste in a urma ce scrie in reviste.
De exemplu : daca o sa scrie odata ca nu e la moda sa... ai parul lung. s`ar rade toata lumea in cap?

laughing