| kiss2 a întrebat:

am si eu o dilemahappycum iti dai seama ca un baiat te place?

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci 1) se uita destul de mult la tine, 2)daca te place o sa te intrebe daca vrei sa fii cu el 3)nu-ti spune niciodata bucuros, daca are prietena, numai daca il intrebi u, ca sa afli pune o prietena sal intrebe pe mess, dar fara sa stie(baiatul) ca e prietena cu tine.bafta da si u un vot plz http://www.interlink.ro/c/9082

| Lora a răspuns:

Pai se baga in seama cu tine, nu stie ce sa mai faca sa fie in centrul atentiei, iti zambeste, se comporta frumos cu tine.

| AngoOra a răspuns:

E greu de explicat... dar am sa incerc sa iti impartasesc parerea meawinking
un baiat te place daca iti face complimente, daca te face fericita, daca tu te simti fericita in prezenta lui, daca se afla alaturi de tine cand nimeni altcineva nu mai e, daca te apara, daca se preocupa de tine(adica daca isi face griji si daca se intreaba intotdeauna ce faci si daca esti bine), daca aduce in discutie subiecte cum ar fi:simticv demtru vreun baiat?, ai fi interesata de vrei relatie? sau ce frumoasda esti azi!, imi plc felul tau de a fi! sau chestii de genu asta
in general e simplu sa iti dai seama pentru ca baietii nu prea pot sa isi tina gura ci le sta in fire sa spuna tot ce au pe suflet
sa nu faci greseala sa il intrebi daca te place, ok?winking
iti urez succes