Nu am nimic cu JB... Arata bine, canta bine. Nu inteleg ce au toti cu el. Nu sunt o fana JB. Nu-mi plac melodiile lui, dar are o voce buna.
*-*
Nu nu si nu, nu imi place nici muzica lui nici de el nimic.Este o cherlaiala ambulanta care se crede Mj nu are nici un fel de voce, oboseste pe scena, nu merita sa fie cantaret, nu il suport, scuze asta e doar parerea mea.
Mie unu de el ca persoana nu imi place...imi este foarte antipatic pe cand are o melodie ''Baby'' care mi se pare chiar frumoasa. In rest nu il prea agreez
Ma sa fiu sincer nu prea imi place de el dar imi place noua melodie cantata de el... Santa clous is coming to town
Eu nu il ascult, dar nici nu sunt de acord cu atitudinea celor carora nu agreaza muzica lui.
Fara suparare daca esti fana dar eu schimb in secunda 2 de la piesele lui, efectiv nu imi place cum canta.
Oricat m-as straduii nu gasesc nimic bun la el dar asta e parerea mea poti sa n-o iei in considerare.
Eu sunt indiferenta desi tot ziceam ca nu imi place, sincer a avut si un mare ghinion ca lumea l-a etichetat asa de la inceput..desigur ca nu stiu daca a existat un motiv sau nu dar asta e parerea mea
Mie nu imi prea place de el, dar singura melodie care imi place (a lui, normal) este: As long as you love me.Si atat.
LaviniaFeraru12 întreabă:
Puuuf întreabă: