Daca a apucat pe calea "Legalelor " e greu sa-l mai "Pui pe picioare".
Din punctul meu de vedere, Esti fata, frumoasa, mai inteligenta decat el, el consuma droguri, ti-a spus ca nu vrea sa se mai impace cu tine, e clar ca nu ai cum sa-l schimbi...
Eu sunt baiat poate nu inteleg durerea pe care o porti sau poate ca pot, dar vreau sa-ti zic ca si eu am prieteni care sunt obsedati de droguri, incerc mereu sa le bag mintiile in cap, dar...
Sfatul meu. Lasa-l pe el, cauta pe altcineva, normal, care sa te iubeasca cu adevarat.
Nu stiu ce sa zic,,,, daca el nu isi da seama singur k nu sunt bune pentru el nu poti face nimic.iti zic lucrul asta pentru ca le-am probat si mi-au facut f rau si nu le lasam daca nu imi dadeam seama k sunt rele si pe deasupra iti spala creierul, te certzi k toata lumea si ai niste halucinatzii f mari*(poti vedea cum o kucuvea se transforma in varcolak si chestii foarte inspaimantatoare) plus de asta ti se pare suspect orice si la fel iti creezi un film in cap.e foarte urat si zii NU DROGURILOR
Convingel k nu sunt bune, iar cand o persoana baga prostii de alea e f usor de influientzat.zii ce vrea sa auda si fii foarte intzelegatoare.si asa impreuna o sa trecetzi peste tot.si f imp nu il certa ca mai rau faci si fal sai para rau k lea probat.mult noroc
Geo2969686 întreabă: