Ce copil dulce esti . In ziua de azi astia isi dau mesaje pe fb si wapp, dar tu i-ai facut o scrisoare, deja ai crescut in ochii mei . fa cumva sa ajunga scrisoarea la ea, indiferent cum, daca iesiti sa ii daruiesti o floare, daca nu e mironosita iti va aprecia gesturile. La punctul 3, din nou ai crescut in ochii mei , altii vor mult mai mult decat ai cerut tu, deci da poti sa ii ceri o imbratisare .
Multaaa baftaa copiluuu' :* ! Sa imi spui te rog frumos ce ai facut !
Multumesc! Mie imi place mai mult romanta scrisa in scrisori decat pe facebook! . Este o problema: cum sa te anunt daca nu am telefonul tau?!
Si uite cum copilul inocent din el vrea sa te agate, asa timid cum cica e el )
Daca ii dai numarul de telefon si te anunta, ti-l da si eu pe al meu. Ma anunti si pe mine
Nu e nevoie, imi lasi mesaj pe TPU
E un copil, incearca si el
Am inteles, sefa! )
Asa
Buna Dimineata, Cristina! Am si eu nevoie de ajutor. Se poate sa-ti pun o intrebare?
Am nevoie de niste sfaturi, te rog! In legatura cu fata asta!
O intrebare, da
Ca să nu dau de bănuit că postez aici pentru că sunt geloasă să îmi văd bărbatul flirtând cu o altă cetățeană pe care o mai și complimeantează, o să îți ofer și eu sfaturile mele, învoindu-mă, cu ocazia aceasta, de la orice alte gesturi filantropice timp de trei săptămâni.
În primul rând, cât de siguri sunteți tu și familia ta că nu ești un gay? Adică tu, la 13 ani (nu că la 19 ai fi mai breaz) e normal să nu știi ce e cu tine, dar părinții tăi ce fac?
Adică, după ce au văzut că ai preocupări feminine, că îți pui pletele pe bigudiuri, parfumezi scrisori, te dai cu strugurel, vorbești pițigăiat și roșești când vorbești cu cineva, ce s-au gândit, că li s-a născut un alter-Mircea Cărtărescu?!
Fără să fac vreo aluzie, dar nu ar fi cazul, cel puțin pentru că ar cam trebui să mai așteptăm vreo patruzeci de ani ca să mai apară unul ca el, iar tu nu se poate să te fi născut chiar așa de prematur.
Pe lângă timiditatea ta nesănătoasă, ai și un deficit mare de afecțiune, iar astea e posibil să fie cumva în corelație.
Totuși nu fac casă bună când îți place de o fată, de asta, pe una din ele trebuie să o înlături, și pe cealaltă să ți-o împlinești în mediul corespunzător. Nicio fată nu va ieși cu o persoană de gen incert, care mai este și timidă și care are fetișuri cu îmbrățișări, și ghici ce, scrisoarea nu ajută să pari mai puțin ciudat. Ești, cum ar zice englezul Gheorghe, hopeless.
Și nu te lua după CristinaSistemNervosCentral, ca să nu folosesc altă expresie, ea este inconștiență și nu știe ce vorbește.
Ceea ce a spus ea acolo e o minciună mai mare și mai gogonată ca nivelul ei de stupiditate.
E ca și cum eu i-aș spune unei măicuțe că o apreciez și că e foarte drăgălaș că e încă virgină și că mi-aș dori ca toate fetele să fie ca ea în ziua de azi, și să nu mai fie superficiale și să se culce cu băieții, ca mine, de la a doua întâlnire. Observi și tu că ceva parcă nu prea merge, nu?
Prin urmare, ca să îți arăt că eu nu sunt ca ceilalți de pe aici, și că pe lângă foarte inteligentă, sunt și practică, o să îți dau și un sfat concret: Apucă-te de fotbal, sau orice alt sport (basket sau tenis, nu balet) și uită de scrisori, deja ai șanse să atragi atenția fetelor de vârsta ta, și să îți ții cumva în frâu și hormonii de la care ai burtă și mustață. Plus că, să fim serioși, nici nu le prea ai cu scrisul, cum nici ele cu cititul, dacă nu cumva textul e însoțit de haștaguri și vreo opt emoticoane în loc de semne de punctuație.
Mult succes și roagă-ți părinții să îți arunce pixurile colorate!
A, nu te obosi să îmi dai vreo replică defensivă, de asta sunt suspendată.
Nu, eu asa fac bani. Pe mine ma platesc fetele ca sa le masez bucile. Uneori nu o fac dar alteori am nevoie de bani... Am mustrari de contiinta dupa, pentru ca sunt tratat ca o bucata de carne, dar am invatat sa convietuiesc cu mine insumi. Vorbesc cu mine foarte des si reusesc ma accept asa cum sunt.
Am fost atat de nerabdator sa-ti raspund incat am postat raspunsul de 3 ori... Astept sa apara si al treilea ca sa-l recitesc, sa ma asigur ca nu e diferit de primele doua.
Am si eu 20 de lei marunt. Ce faci de ei?
De fapt, de 15 lei, 5 ti-i las eu bacsis.
Pai, avand in vedere ca am doua maini... 10 lei o mana, 10 lei cealalta si 5 lei bacsis!
Da, stiu, mama e tigan!
Pai si eu de unde fac rost de inca 5 lei? Vrei sa ma duc la produs ca sa am ce sa cheltui cu tine?
Ai putea lua legatura cu cel care a pus intrebarea... 10 lei castigati fara efort, daca ma intrebi pe mine. De fapt, ii poti cere mai mult, ca sa ma poti solicita de mai multe ori. Eu nu imi voi schimba tariful. Un tarf cu principii!
Hai mai bine facem asa : eu iti dau contul meu bancar, tu imi virezi niste bani, eu ma duc imi iau un pachet de tigari si un suc...si de restul haine (depinde cat imi dai) si iti multumesc frumos. Si gata.
Ce zici? E un plan bun?
Mhm... Defineste "iti multumesc frumos" in multe cuvinte. Si poze. Iar eu iti voi spune cat de bun este planul tau.
I-am spamat omului intrebarea cu discutia noastra. Daca va muri virgin, va fi o pata pe constiinta ta.
@ Cincinetti, imi cer scuze in numele colegei Sofisis pentru ce s-a intamplat aici. Am incercat din rasputeri sa o temperez dar nu te poti opune fortei naturii.
Pozele si cuvintele nepoliticoase numai dupa ora 12, si numai in privat.
Hopa... Stai, ce legatura au cuvintele nepoliticoase cu multumitul frumos? Tu vrei sa ma atragi intr-o capcana!
Pai nah, politeturile nu isi au locul in....multumitul frumos. Nu?
Nu? Bine, nu!
M-am lasat foarte greu convins...
Esti epic
1. Nu, nu este deloc bine. O data pentru ca prin asta demonstrezi prea multa timiditate. Si doi, daca baiatul ala spune ca e de la el? La asta te-ai gandit? Sau daca rade de tine in fata ei din cauza scrisorii?
2. Emotii oricum o sa ai pentru ca vad ca esti emotiv de fel. Incearca totusi sa nu o dai in balbaiala.
3. NU! Gesturile de afectiune nu se cer. Se dau sau se fura.
De abia acum am citit raspunsul, mii de scuze! Mersi oricum
Conan, concentreaza-te, am solutia pentru problemele tale. Uite ce trebuie sa faci:1. Dai click pe numele Cristinei 2. Sub poza ai cateva tab-uri. Unul dintre ele se numeste "Trimite Mesaj". Uite screenshoot, sper ca este destul de explicit: http://i.imgur.com/V1dIteh.jpg3 Dupa care ii spui ce ai pe suflet.4. Si poti face treaba asta de cate ori simti nevoia! Bafta! Cu placere :)
Asculta la mine, te rog! EU NU O PLAC PE CRISTINA! Da sfaturi foarte bune si folositoare si am avut o problema ieri si vreau sa ma mai ajute si azi! Atat! EU O PLAC PE FATA ASTA DESPRE CARE ESTE INTREBAREA. Imi plac sfaturile Cristinei, sunt foarte bune!
Aloooo...se supara Cristina pe tine!
EU NU O PLAC PE CRISTINA, IMI PLAC SFATURILE EI! Sa stii ca are sfaturi folositoare dar vreau sa o mai intreb cate ceva
Sofisis, nu este nicio problema/ceva ciudat daca o intreb cate ceva nu, daca-i cer niste sfaturi, nu? I-am spus si lui @krakilla ca eu plac sfaturile ei, ATAT!
Stiu, tu. Nu te mai supara asa repede.
Ideea e ca nu poti cere numarul de telefon cuiva pe un site de genul asta.
Nu e ok si se interpreteaza total aiurea. De aici si mistourile
Am inteles ca am gresit, dar sa stii ca i l-am cerut pentru ca voiam mai multe sfaturi, dar i le cer aici!
Raspunde la a II-a intrebare deschisa, este aceeasi!
Numai acum se vede!
Pai de ce ai pus de doua ori aceeasi intrebare?
Sfatul meu sincer e sa te duci la fata, sa o intrebi daca a primit scrisoarea, sa iti ceri scuze ca ai trimis-o prin altcineva si sa ii spui ca ai vrea sa iasa cu tine la plimbare, suc...sau ce se mai poarta acum.
Fara informatii suplimentare, fara prea multa vorbaraie.
Daca supararile altor useri m-ar interesa inainte de a da un raspuns cred ca in momentul asta as fi oferit doar 1% din raspunsurile mele. Poate Cristina e de treaba si savureaza o gluma. Poate nu e si ma baga la ignore. Indiferent de ce alege ea sa faca, pe mine ma va afecta in aceeasi masura. Adica, deloc.
Nu se vedeau raspunsurile, de aceea. Sper sa intre!
Totusi, ai vazut ce poze are Cristina? E frumoasa, gen. Bine e mai pitipoanca si pare foarte indragostita de sine dar cu o mana de fier cred ca o poti da pe brazda.
ce pereche de minune faci cu sofisis, unu mai anormal ca celalalt
E mai frumoasa Alexandra, fata pe care o plac.
Asta e data pe principiul "vorbeste magarul de urechi"?
Auzi, o intrebare: esti fata cumva?
Ba dar mai intra Cristina ca vreau sfaturile astazi
Sofisis e fata si e mai frumoasa decat Alexandra si Cristina, la un loc. Daca iti raspunde ea, le poti uita pe celelalte doua
Da. Sunt fata.
Pai de unde vrei sa stiu eu?
Daca ai ceva de intrebat, intreaba si gata.
Eu o plac pe Alexandra!
Da nu se cearta nimeni tu. Ce-ai? Dar ai dreptate. Ti-am ocupat spatiul de emisie.
Kraki....treci acas'!
Se spune "vino acasa", ca nu suntem pe stadion!
Vrei sa ma faci mincinoasa in fata baiatului asta si sa te iau la cearta pe bune, sau cum?
Tu macar mi se pari politicoasa in comparatie cu celalalt!
). Atunci te intreb pe tine: Daca maine va fi afara, ceea ce este foarte probabil, o pot intreba daca ma imbratiseaza? Dupa aceea iti pun alta intrebare
NUUUUU! Ce nu pricepi? E stupid sa te duci la o fata cu care nu ai practic nici o treaba sa ii spui: auzi, ma iei si pe mine in brate?
Si bun, sa zicem ca se simte ok si te imbratiseaza...dup'aia? Ce se intampla mai departe? Ii multumesti si iti vezi de jucat sotron?
Dupa cum ti-au spus si domnisoarele/doamnele mai devreme nu te duci la ea sa-i ceri o imbratisare direct, ca nu-i ceri o cana cu apa. Imbratisarea vine daca exista atractie, o anumita atmosfera si daca reusesti sa o faci sa se simta confortabil in prezenta ta. Sau daca ai facut ceva deosebit pentru ea si doreste sa-ti multumeasca. Nu stim ce impact a avut respectiva scrisoare, daca i-a placut, de exemplu, atunci ii poti cere o imbratisare.
Nu da semne de slabiciune in fata ei, sa nu pari nehotarat nici macar o secunda. Si daca te refuza sa nu te dai batut, sa lasi privirea in jos si sa pleci.Ele de multe ori refuza din instinct si apoi se intreaba singure de ce au refuzat. Accepta refuzul privind-o in ochi, spune-i ca ii respecti decizia si poarta-te de parca nimic nu s-a intamplat, a doua zi, ia-o de la capat dar fara sa devii sacaitor. Arata-i ca o intelegi, orice gest al tau trebuie sa completeze gesturile ei. Daca simti ca te place, o iei de mana si o strangi usor. Daca simti ca ezita, ii distragi atentia cu altceva. Tu trebuie sa impui ritmul lucrurilor pentru ca lucrurile sa se intample cum iti doresti tu. Dar cea mai importanta este atitudinea, nu trebuie sa creada nici macar pentru o clipa ca esti topit. Trebuie sa stie doar ca o placi si ti-o doresti, nu ca ai face orice pentru ea, asta o va plictisi si-l va cauta pe altul. Priveste-o tot timpul in ochi hotarat, nu iti intoarce privirea, nu trebuie sa eziti. Si cand ii ceri ceva, nu o face pe un ton de mielusel, fa-o pe un ton hotarat, de parca lucrurile pe care le spui TREBUIE sa se intample dar nu prea hotarat, incat sa creada ca esti badaran. Daca detii controlul ea va simti asta va fi atrasa de tine fara ca macar sa stie de ce.
Ai apucat sa vorbesti cu ea despre scrisoare?
Imi place la nebunie raspunsul tau, Am si ras, dar, in acelasi timp am stat si serios.
Faza cu scrisoarea sta cam asa: nu i-am putut-o da. Nu am avut curaj, nu stiu... nu am putut. Nu stiu cum sa imi mai fac. M-am gandit la de toate si na. Ma gandesc ca va rade de ceea ce i-am scris. Ajuta-ma! Vreau ca cand oprind singura sa i-o dau, dar nu stiu daca va vrea. Ajuta-ma! Astazi voi iesi afara la grupul ei de fete si baieti care stiu ca o plac pe Alexandra, dar nu stiu cum sa-i dau scrisoarea, ajuta-ma!
Ma, daca nu ii dai scrisoarea va trebui sa vorbesti cu ea. Si cum nu ai avut suficient curaj incat sa-i dai scrisoarea, de unde vei avea suficient curaj sa vorbesti cu ea si sa-i spui tot ce ai scris acolo? Daca nu ai nici cea mai vaga idee in legatura cu ce simte atunci te supui la un risc mare cu respectiva scrisoare. Daca e mai prostuta o va arata tuturor prietenilor si apoi se vor intrece in misto-uri pe seama ta, pana la 30 de ani.
Eu zic sa te temperezi si sa iei lucrurile mai usor. Sa mai stai in preajma ei o vreme, sa incerci sa o impresionezi si sa afli daca macar te considera simpatic. Daca ea nici nu stie ca existi (din punct de vedere sentimental) si tu ii vei da o scrisoare in care ii spui ca esti indragostit de ea sau ii vei spune asta, ai sanse mari sa te faci de ras. As zice sa mai stai prin preajma ei si sa observi cum se uita la tine, daca rade la glumele tale sau, in cel mau caz, daca place alt baiat din respectivul grup de prieteni. Pentru ca daca il place pe altul va trebui sa abordezi cu totul altfel problema. Si ar mai fi ceva, nu stim ce ai scris acolo. Daca vrei sa o impresionezi trebuie sa te si joci cu mintea ei putin nu doar sa ii scrii ca o placi. Si scrisoarea ar trebui redactata intr-o anumita forma.
In primul si primul rand ai nevoie de incredere in tine. Daca reusesti sa vorbesti cu ea fara sa ti se citeasca emotiile pe chip si in gesturi, jumatate de problema e deja rezolvata. A doua chestie pe care trebuie sa o faci este sa te apropii de ea. Afla ce pasiuni are, invata tot ce poti despre ele si ai garantat subiecte de discutie cu ea. Asta daca nu poti suficient de amuzant si relaxat incat sa o atragi doar prin felul tau de a fi. Al treilea lucrur pe care trebuie sa-l faci este sa alternezi perioadele in care ii dai atentie cu perioadelel in care nu o bagi in seama. Daca o fata vede ca te tii dupa ea, deja te considera al ei si nu ii vei mai trezi interesul.
Ce ti-as mai recomanda e sa copiezi scrisoarea si sa i-o trimiti CristineiSNC. Ea deja s-a oferit sa te ajute, chiar daca nu stia in ce se baga si, cu putin noroc, ti-o corecteaza si ii mai aduce completari. Dar, deja ti-am spus, pana nu banuiesti ca scrisoarea ar putea avea efectul dorit, nu i-o da. Cristinei ii poti spune sa lase si ea pozele pentru 10 minute si sa faca, macar o data, ceva folositor si sa te ajute si pe tine. Sau o poti ruga frumos si atat.
Nu te grabi, eu atat zic. Incearca apele, fa in asa fel sa te apropii de ea. Si nu-ti mai fie frica si rusine de ea, e doar un om ca si tine. Si chiar daca va refuza, nu e sfarsitul lumii, sanse vor mai exista.
WOW...Ti-a atins o coarda sensibila pustiul asta daca ai avut rabdare sa scrii atat si sa fii serios
Bravo pustiule. E mare lucru ce ai realizat.
Pai daca zbiara disperat sa-l ajutati si, cu atatea fete in jur, nu-l ajuta nimeni... Iar mie mi-ar fi mult mai usor sa-l invat cum sa faca sex cu respectiva, despre relatii nu stiu mare lucru. Noroc ca rasfoiam revistele de gospodina ale maica-mii cand eram mic, spun si eu ce-am citit pe acolo.
(pentru mesajul inspre sofisis). Mersi mult. Si zici sa-i spun in fata ce am de spus? E mult prea frumoasa si m-as uita la ea, decat la fata ei. Nu imi poti tu formula cum sa-i spun ca o plac in fata asa, cu bun simt, ca eu asa sunt stiut si asa sunt. Eu o iubesc pe Alexandra asta de mult timp, dar nu mai pot sta. Scrisoarea, la un moment dat, am incercat eu sa i-o dau dau cand am vazut-o am rupt-o, deoarece era la mine-n mana. Deci asa niste palpitatii si emotii ma apuca in preajma ei de sa nu-ti spun.
Ajuta-ma si tu sofisis, te rog frumos1 Citeste ce i-am scris la krakilla si cam asa as vrea sa ma ajuti si tu.
Vezi, deci au fost si alea bune la ceva.
Pai si daca ti-am spune ca si pentru noi ar fi mai usor sa il invatam sa faca sex, ce faci? Cu ce ne mai dai peste nas? )
Mie, daca as fi in locul fe-tii, mi-ar placea sa vina la mine, sa ma ia de mana deoparte sa stam de vorba, sa imi spuna ca ar vrea sa ma invite in oras.
Atat. Nu e niciodata ok sa ai logoree prea mare apropos de sentimente, cand tu nici macar nu ai vorbit vre-odata cu fata sau cand nici nu stii daca ea e interesata. Te poti trezii ca spune la toata lumea ca esti terminat ( era o vorba cand eram eu copil "ca esti in limba dupa ea") dupa ea si ca ia uite ce scrisorica de amor trimiti. Si uite asa iti ajunge scrisoare poate inclusiv pe facebook.
Lucrurile se fac cel mai bine fata in fata si direct.
Singura chestie pentru care am emotii...e ca el are prea multe emotii la adresa fetei asteia si mi-e ca zice cine stie ce tampenie sau mai rau, se blocheaza de tot.
Auzi, crezi ca o sa vrea sa mergem-n oras?
Ti-am spus deja ce cred eu. Trebuie sa incerci, daca nu poti sa o inviti in oras, sa te bagi in seama amical cu ea. Eventual sa faceti cumva schimb de numere de telefon sau sa o abordezi pe facebook. Sa incepi cu dialoguri normale, fara sa te arunci in declaratii.
Cel mult ii poti spune ca ti se pare foarte simpatica si ai vrea sa iesi cu ea, sa va cunoasteti mai bine.
Si de acolo...vezi tu.
Dar nu te poti duce la un om sa ii ceri imbratisari asa din senin.Sau sa dai scrisorele de amor cand fata poate nici nu are habar de existenta ta.
Ba da, ne stim de 1 an, eu o stiu pe 25% bine pe ea. Ea crede ma stie mai bine. o sa astept raspunsul krakillei, ca sunt bune. I-am pus o intrebare
"krakillei" are treaba de terminat, poate te ajuta altcineva pana se intoarce el.
Nu stiu ce sa spun, trebuia sa ii dai tu scrisoarea. Obisnuiam sa fiu ca tine, nici chiar asa. ii poti cere o imbratisare. Nu trebuie sa ai emotii, crede-ma, nu rezolvi nimic. Fara emotii!
Multumesc foarte mult m-ai ajutat! Mai putem vorbi pe email?
Andrei67y5 întreabă: