Buna
Si eu am exact aceleasi probleme ca si tine:p
Am fost la medicul ginecolog, mi-a prescris pastile care contin hormoni [anticonceptionale] care imi faceau rau, si nu le-am mai luat:p
Mi s-a spus ca am uterul mare si un ovar deformat.Sincera sa fiu, am fost la un medic cam aiurit, ca saracul habar nu avea.
Dar, mi s-a spus de catre o alta doctorita sa iau in fiecare zi a menstruatiei cate 2 pastile de fier. Asta reduce durerile si menstruatia abundenta.
Sau poate fi o simpla raceala.
E bine si daca mergi la ginecolog. O sa te puna la ecograf, si atat
Daca spui ca poti sa ai un chist ovarian trebuie sa te duci la medic. si in plus trebuie sa asculti de sfatul mamei tale pentru ca ea stie mai bine. du-te la medic sa scapi de dubii. sa nu fie prea tarziu. pentru ca nu prea cred ca e normal sa ti se intample asa ceva la fiecare menstruatie
Pai ar trebui sa asculti de mama ta si sa mergeti la un medic. Cu siguranta ca acesta te va ajuta.
Deci ar fi bine sa mergi la un ginecolog pentru un control...nu iti face nimic doar iti face un ecograf. daca nu ai nimic o sa iti dea anticonceptionale pentru reglarea menstruatiei... sper ca te'am ajutat
Poti sa mergi la doctor daca vr.dar n`ai niciun chist.asa se manifesta la tine...depinde de corpul fiekaruia...ia doar niste pastile impotriva durerii