anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o mica problema >:" :Am, cunoscut un baiat pe mess si vorbesc de ceva timp cu el, mi-a dat poza cu el, i-am dat poza cu mine si mi-a zis ca sunt o dulce si chestii de genu insa mereu insista sa ii dau web, dar i-am zis de atatea ori ca nu am. Ce sa fac avand in vedere ca si inainte sa ii dau poza era obsedat si imi cerea intr-una ca sa ma vada?

Răspuns Câştigător
| lia a răspuns:

In acest caz, nu reprezinta nici un fel de problema. Il consideri enervant din cauza ca iti cere web mereu, nu iti place de el, deci... ignor.
Eu cred ca tu asta vroiai de la inceput, numai ca aveai nevoie de niste persoane care sa fie de acord cu tine. Sper sa nu gresesc tongue

22 răspunsuri:
| elena a răspuns:

Cel mai bun prieten este cel pe care il tii de mana si care iti spune direct ca esti o dulce... ce faci tu cu dumnealui sau dumnealor sunt dulcegarii pe mess, care iti dau impresia ca esti cea mai tare tipa...nu te supara, iti place si tie sa te joci cu sentimentele altora, sigur esti foarte frumoasa si cu foarte multi admiratori... vorbele pe mess este egal cu zero (0).

cami
| cami a răspuns:

Draga, este Imposibil, Imposibil, ca atunci cand ii dau "unuia" poza pe mess, sa-ti zica "vai ce urata esti, nu-mi place". Asculta-ma happy
Toti o sa zica "ce draguta esti, ce dulce"
Ai grija, sa nu cumva sa te puna sa-i faci [la web] vreun show on-line laughing -am avut o data o experienta neplacuta de-asta, automat IGNORE.

| JackieSue a răspuns:

El probabil vrea web ca sa se asigure ca tu esti fata din poza. Oricum in locul tau i-as da ignore pentru ca poate iesi urat.Si eu am bagat in lista un baiat care spunea mereu salutare papusa si altele si mi-a cerut poza, iar eu i-am zis ca nu am. Dupa a inceput sa ma injure rau de tot si ma ameninta, dar ignore-ul isi face datoriasmug.

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Ignore. Nici nu as mai sta sa la gandesc. Nici sa consum timp postand o astfel de intrebare.

"Ce scumpa esti"? WTF? Doar atata putea?

| Mya a răspuns:

Nu poti sti ce se ascunde in spatele pc-ului...insa nu cred ca se poate intampla ceva rau daca ii dai web.Probabil te place mult si poate chiar vrea sa se convinga ca esti fata din poze sau pozele nu sunt trucate.Periculosa poate fi intalnirea cu o persoana pe care o cunosti de pe net, daca hotarasti asta, stii ce-ai de facut:ori iti iei o prietena cu tine, ori te intalnesti intr-un loc aglomerat.Si inca ceva:incearca sa ramai realista! nu prea am auzit de "mari" iubiri care s-au format datorita messengerului, din contra, mai multe dezamagiri!

| lia a răspuns:

Obsedat? De ce crezi ca poate fi obsedat? Consideri ca asa se manifesta unu? Tu daca ai vedea un baiat frumos nu ai avea tendinta sa ii spui sa-ti dea web mai mereu?
Eu nu stiu cum decurge o convorbire la voi dar, daca stai si analizezi ceea ce iti spune, vei sti si ce vrea de la tine.

| lia a răspuns:

Simple girl, intuitia feminina tongue

| iulia_5454 a răspuns:

Nu ii da iti spun din proprie experienta poate fi obsedat.crede-ma vorbeam si eu cu un tip, care imi zicea cuvinte frumoase(sunt o dulce, sunt cel mai frumos cadou pe care l-a primit de craciun-cu toate ca nu ne vazusem niciodata)si a iesit naspa. abia am reusit sa scap de el

| jo a răspuns:

Si cand spui web, la ce te referi? Ca m-ai pierdut...

| jo a răspuns:

AAAh, adica webcam. Pai da, web si webcam nu-s acelasi lucru.

| KaTaLyN a răspuns:

Pfiu ce greu e cu voi fetele...sunteti asa nedumerite tongue Chestie este "simple.girl" k nu ai spus in intrebarea ta daca si tie iti place de elwinking N`ar fi fost de mare ajutor. Si daca tot i`ai spus de 15 ori ca nu ai web si el tot insista inseamna ca e prost (nu obsedat) Adica domne daca nu ai web de unde sa-i dai thinking din parti raised eyebrows? Eu sincer iti zic ca numai are rost sa vb cu elwinking si eu am cerut web la multe fete. dar daca mi-au spus ca nu au. pai am inteles si n`am insitat sa cer un lucru pe care o persoane nu-l dobandeste. POATE am cerut si a 2 oara pentru ca uitasem ca`i cerusem prima oarahee hee dar nimic mai mult.Eu n`as mai vb cu o fata caruia ii spun ca nu am web si tot ma zapaceste la cap cu web straight face bafta in continuare happy

| robert123 a răspuns:

Ar trebui sa il ignori spune-i ca nu esti interesata de el si ai scapat big grin

| bita a răspuns:

Posibil ca nu carede kas pozutele tale... daca vrei sai demonstrezi kas pozele tale, trimitei kit mai multe pozute cu tine...de ex:iata am facut azi ceva pozute noi. vrei sa le vezi?happy...
apropo. dc web?thinking dc nu te cheama la vreo plimbare?thinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lia zic obsedat pentru ca nici macar nu imi zice :,, Buna! Ce faci?" ci din prima:,, Da-mi web"...eu ce sa cred?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Jo nu te inteleg. Vrea sa ii dau camera web ca sa ma vada in adevaratul sens al cuvantului.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu imi place de el.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ai dreptate @Liawinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca iaia dat poza si ii place de tine insista pe tema asta
dar daca nu i-ai dat nici o poza fa rost de una si daio. baiatui vrea sa te cunoasca. dar ai grija baietii cateodata pot fi insuportabili si cicalitori

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Multumesc tuturor!winking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Spune-i sa nu te mai sece aveam si eu aceeasi problema nu il baga in seama si etc eu i dau ig pe loc imi cere o data de 2 ori da de 3 ori e prea de tot ma seaca la cap ignor asa sa faci bafta sa nu te injurewinking:*tongue

| anonim_5372 a răspuns:

Poate te cunoaste si vrea sa te puna la incercare...cine stie.
in orice caz daca nu simti nimic pentru cu el spune-i sa te lase in pace

| kamytza a răspuns:

In cazul in care tu nu-l placi,, mai bine indeparteaza, te d el,, e evident k nu are incredere doar in pozele tale, de accea iti cere web, sa se convinga k esti tu. daca iti spune ca te doreste sau vrea sava inalniti seara intr, un lc retras e clar,, e obsedat sexual,, da-i ignorehappy te pupic ciao