| BassHunter13 a întrebat:

Buna tuturor :! Am si eu o mica problema! De curand mi s-a pus pata si vreau sa imi bag niste suvite blonde ideia este ca nu vreau sa arunc cu bani pe la coaforuri si vreau sa imi bag eu si m-ar ajuta cine dar habar nu am cum se face si ce trebuie sa imi cumpar pentru asta! Imi puteti ce trebuie pentru toata treaba si cum se procedeaza!? Multumesc si scuza-ti gramatica cam somnoros! funda

2 răspunsuri:
| Candace a răspuns:

Eu te sfatuiesc ca prima oara sa te faci cu sampon colorator. vezi cum iti sta si apoi daca iti place te faci cu decolorant. pentru ca daca tu nu te duci nici la coafor, nu ai cunostinte in domeniu, iti arzi parul si o sa te blestemi toata viata.fa asa cum iti spun:prima oara probeaza si apoi definitivea-za

| Dodica a răspuns:

Deci.iti trebuie asa.staniol,tai sa zicem 10 bucati.depinde de cate suvite vrei sa faci si depinde si de ce cat de mare e parul...
asezi o bucata de staniol pe o suvita de par si cu o pensula decolorezi(exista pudra de decolorat),apoi tot cu o pensula pui vopsea pe par si impachetezi parul in staniol bine de tot,de ex daca vrei sa faci suvite blonde poti sa alegi mai multe tonuri de galben, si asa poti da volum parului,.e bine sa incepi din spate, deci nu din fata.si stai cam 10-30 min, dupa care te speli pe cap.si daca vrei sa-ti aranjezi parul poti sa-ti faci. acum se poarta pictura pe par.de ex.iei o suvita de par. vopseti din ea sa zic 1 cm 1 cm las parul tau natural etc.singur nu poti face asta! cam asta stiu.eu