| wormy a întrebat:

Buna tuturor.Am si eu o mica problema, de fapt e mai mare asa.si nu prea stiu cum sa incep.So...De 3 luni sunt cu un baiat, doar ca ai mei nu stiu, ei au impresia ca sunt prea mica(15 ani), si da, este adevarat dar imi cunosc si ii cunosc si prietenului meu limitele.Si pentru ca ei nu imi permit lucru` asta.normal ca nu prea pot sa ies cu el, decat foarte rar si atunci pe ascuns.Deci problema este ca el s-a cam saturat sa ma invite in oras si mi-a propus sa(nu va ganditi la prostii). sa ii cunoasca pe ai mei mai bine si ei pe el, sa incerce sa "rezolve" chestia, sa le spuna ca suntem impreuna.Normal ca nu am fost de acord pentru ca ar fi fost si mai rau decat in prezent(probabil nu as avea voie sa ies din casa pana la facultate, si nu glumesclaughing ), plus ca a inceput sa se supere foarte repede si il inteleg.Intrebarea mea este: cum pot sa ii fac pe ai mei sa inteleaga ca pot avea incredere in mine, si ca nu o sa se intample nimic? Am incercat sa vorbesc cu ei, dar cand vine vorba de subiectu` asta imi spun ca sunt mica si nu inteleg, sa astept pana pe la 17 ani, asa ca am nevoie de o "introducere". Multumesc celor care au avut rabdarea sa citeasca pana aici, orice raspuns imi poate fi de ajutor.Multumesc inca o data.

7 răspunsuri:
| LoveMusic a răspuns:

Eu cu greu, l-aş prezenta părinţilor, de dragul lui.Deşi probabil că voi avea scandal, ceea ce este sigur, ei îşi pot da seama că este un băiat bun.Am să-ţi las ID pe privat kiss

| Ros3Blu3 a răspuns:

Am avut primul prieten la 11 ani big grinbig grinbig grin spune'le si tu canu o sa se intample nimic iesit din comun si mai mult ca sigur daca vor accepta o sa te duca la ginecologbig grinbig grin

| Puf a răspuns:

Si eu am trecut prin asta. Acum am 16 ani, insa anul trecut am avut 15 si am fost cu un baiat timp de un an. La inceput si la mine era la fel, parintii mei nu prea erau de acord ca eu sa pot avea un prieten... Avantajul meu a fost ca prietenul meu era fratele matusii mele si mai venea in vizita pe la noi cu el. A mei s-au gandit mai bine, si si-au dat seama ca nu as fi in stare de o relatie foarte serioasa, creca stii la ce ma refer, si m`au lasat sa imi dau singura seama ca e prea timpuriu pentru a incepe o relatie. Poate ai face bine sa il prezinti pe prietenul tau parintilor, insa nu ca iubit si ca un prieten foarte bun si ei dupa ce il vor cunoaste mai bine vor avea mai multa incredere in el si nu va mai trebuii sa iesi cu el pe ascuns. Bafta

| lilboutique a răspuns:

Uite, poti vorbi doar cu mama ta intr-o zi, probabil cu ea te intelegi mai bine:d. Spune-i despre acest baiat, spune-i totul despre el, probabil e un baiat bun, ai vorbit frumos despre el. Si propune-i macar sa il cunoasca, nu are nimic de pierdut. Apoi daca accepta asigura-te ca va face o impresie buna:d. Si spune-le mereu parintilor une mergi cu el, lasa-l sa vina sa te ia ca sa vada ca esti cu el. Trebuie sa le inspiri incredere, cu timpul vor vedea ca nu au de ce sa se teama... Sper ca parintii tai sa te inteleaga! sincer nici eu nu pot vorbi cu ai mei despre asta, bine, ma pot intalni cu baieti dar nu le pot spune lor... mai astept sa mai cresc putin:d laughing bafta:*

| believe a răspuns:

Trebuie sa intelegi ca parintii nostri sint un pic mai conservativi, si eu am avut, de fapt si mai am o problema asemanatoare-cel mai bine este sa incerci sa vorbesti cu mama ta,, ca intre fete", sa incerci sa le deschizi sufletu si sa ai pui la curent cu,, toate"cate se intimpla in viata ta, astfel vor intelege ca pot avea incredere in tine si ca cu virsta nu te indepartezi de ei(frica tutturor parintilor)Succes si fii tare, problema ta are o solutie fara ati perde prietenu!

| cosima11 a răspuns:

Buna. sa stii ca nu esti singura care se confrunta cu problema asta, sunt mai multi adolescenti care o au.probabil, parintii tai au atitudinea asta deoarece stiu "cum merge lumea". si ca intr-o relatie se urmareste "..." si etc.si mi se pare normal sa te protejeze, desi tu nu mai esti o copila, ei asa te vad.incearca sa le spui "pe fata" ca sa zicasa. ca ai o varsta la care ai putea avea prieten fara nicio problema, pentru ca nu esti atata de micuta la minte incat sa nu`ti dai seama ce e bine si ce nu. spune`le sa te lase sa iesi chiar daca nu stai pana noaptea tarziu, si sa se convinga ca nu esti o flusturatica sau altceva. mi se pare normala atitudinea lor, poate esti si singura la parinti sau poate prietenul tau e mai mare decat tine cu multisor.in fine. in ceea ce priveste atitudinea lui, il inteleg intr-un fel. ca e cam frustrant sa te intalnesti pe ascuns.[si eu am facut`obig grinbig grin]. dar daca tine la tine va mai accepta pana cand o sa ajungi la o "intelegere" cu parintii tai. incearca sa deschizi subiectul in fata parintilor si in momentul in care spune "esti prea mica", spune`le sa se gandeasca mai bine ca in ziua de azi de pe la 12-13 ani incep fetele sa aiba prieten. si ca totusi, tu la 15 ani de ce n`ai avea voie sa ai? big grin

pupici si. succes big grin big hug

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Simgura chestie pe care poti sa o faci tu, este sa vb. cu mama tat intai.si apoi sa hotarati impreuna ce e bine.si ce nu e bine. explica-le ca tu chiar il placi pe acel baiat.si apoi.winking. poate vor intelege!