| doar.pt.voi. a întrebat:

Buna tuturor. Am si eu o problema. Aseara am fost la un concert cu o prietena de-a mea si am dansat putin...mainele sus, batut din palme etc. In spatele meu era un baiat care tot se uita la mine, ma mai uitam si eu la el.La inceput nu mi-a placut dar cand sa se termine concertul am prins drag.Ma uitam mai des la el.Imi zambea si cand ma uitam eu la el se intorcea in alta parte.Cand am plecat de acolo l-am atins pe spate cu un deget(i-am facut o liniuta cum se spune). S-a intors si s-a uitat dupa mine si mia zambit. Oare ce sa fie? De aseara ma gandesc intr-una la el. Oare am sal revad? Nu am facut schimb de id si nici de nr de tel.Nu ocoliti mica mea problema.Promit fundite. Vreau raspunsuri cat de multe. Multumesc

Răspuns Câştigător
| ionika17 a răspuns:

Sigur te-a placut de aceea se tot uita la tine.Numai ca nu ti-a zis nimic ca sigur era timid. Daca era mai cu tupeu intra in vorba cu tine.Eu cred ca ar trebui sa il uiti.Nu cred ca il v-ei mai reintalni.Iesi cu prieteni pe afara si o sa il uitiwinkingbafta

3 răspunsuri:
| TJohannaB a răspuns:

Sigur ca te-a placut asa sunt baietii nu prea isi spun sentimentele.

Poate te mai intalnesti cu el!

| vlad210 a răspuns:

Sansele sa-l mai vezi vreodata sunt mici, dar o sa-l uiti deoarece nu te puteai indragosti de el in numai o noapte. Este clar ca te placea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sigur a prins si el drag de tine. daca D-zeu vrea o sa va intalinti "niciodata" sa nu spui "niciodata". fa cum iti spune inima daca inima iti spune"uital"atunci asa fa daca nu, nu.si eu am patit ca tine si ne-am intalnit a doua zi la cofetarie si atunci am vb eu cu el. si m-am imprietenit cu el.mai dai o speranta acestui baiat doar stii cum se zice "speranta moare ultima"