Intradevar, e trist ceea ce ai scris, cu totii trecem la un momen dat prin depresii, si ni se pare ca viata nu mai are nimic bun, e aiure in cazul prietenului tau, ar trebuie sa se lase ajutat, sa mai iasa cu voi la un suc ceva, sau sa vedeti un film impreuna, acum ca se apropie craciunul, daca merge la biserik indemnati-l s-o faca mai des, mergeti impreuna la colindat, cumparatii un cadou dragut, bateti-va cu zapada, pentru astfel de probleme nu exista remedii fixe, aceste sunt detaliile, lucrurile marunte care au efecte mari, chiar de v-a refuza, voi insistati in continuare, ajunge, a stat prea mult singur, a meditat prea mult si poate ca s-a afundat mai rau in depresie, incetul cu incetul veti reusi, puteti vb cu parintii lui sa fie mai atent cu el, sa-i vb deschis, si fratii lui sa fie mai draguti cu el, ziceai ca are frati mai mici, chiar si acestia ii pot arata ca este important pentru ei, uite pot face o jucarie haioasa din hartie iar cel mic sa mearga si sa i-o de-a, sau orice gest prin care sa-i arate ca e important pentru ei.si tu trebuie sa fii atenta, sa nu se agate de tine si sa se indragosteasca, sa nu fii singura in preajma lui, e pentru binele amandurora
sper ca te-am ajutat macar putin.
iti doresc succes tie si prietenilor tai
si nu uita
prietenii la nevoie se cunosc
pa pa
Am fost si eu acolo, dar eu eram singura, nu vedea nimeni cat de rau eram, si m-am ridicat singura, dar el, are persoane care vor sa il ajute, care ii sunt aproape, dar refuza sa se lase ajutat.