Buna! Odata ce ti-a spus de mai multe ori ca nu mai vrea sa va impacati, e clar ca asta vrea. Gaseste.ti ceva cu care sa iti ocupi timpul, sa nu mai ai atat de mult timp sa te gandesti la ea. Ia-o ca pe o experienta in viitoarea relatie. Nu merita sa ramai ancorat in trecut, oricat de mult te-ar durea lucrul asta. Si eu am patit-o la fel ca tine, dar incerc sa trec cat mai repede peste. Esti tanar si merita sa te bucuri de fiecare clipa Sper sa te ajute. Sigur esti un baiat de treaba si iti vei gasi fata potrivita
Dupa parerea mea fata asta nu te merita. Este mai mult decat evident ca u ti la ea pana peste cap si sincer cred ca u ai depus mult mai mult efort in relatie decat ea... Incearca sa vb cu ea si sa ii spui ca ai vrea sa fiti macar prieteni asta te-ar ajuta putin desi stiu ca e dificil dar stai linistit ca sigur va aparea o fata care sa te merite si care iti va impartasi iubirea si te va ajuta sa o uiti. In orice caz respect sin partea mea pentru ca nu mai sunt prea multi baieti care sa iubeasca cu adevarat fetele in vremea adolescentei
Poate este o mica sansa de impacare.Suno sau cauta intalnitiva la un suc intr-un loc mai retras si incepeti sa vb depre voi dspre momentele petrecute impreuna frumoase.Si incearca sa-i spui vb frumoase gen ce frum esti pacaat ca n-am putut vedea asta s inate dar lasa-ma sa vad akum.Mai spui stiii ca etsi viata mea si te iub si ma inebuneste gandul ca poti fi a altuia cand eu stiu ca inca te iubesc si inca esti stapana iniimii mele. Spune-i sati mai dea o ultima sansa si ca vei profita de ea 100%, Si ca o vei aprecia cum nu ai facut-o pana acuma.Si ca te vei schimba pentru a fii totul bine si pentru a dura cat ma multi ani. Sper sa te ajute si daca te ajuta :cFunda