| Raisa12345 a întrebat:

Buna tuturor. am si eu o problema mai delicata.
In ultimul timp nu stiu ce este cu mine, sunt mereu trista nu ma pot bucura de nimic, daca sunt fericita 5 minute urmeaza o serie de plansete. Totul a inceput de cand m-am despartit de un baiat care intr-un timp foarte scurt l-am iubit nebuneste. as fi facut totul pentru el sigh si el m-a parasit, asta urmata de o serie de mari minciuni din partea lui. Inainte sa il cunosc eram o fire fericita mereu radeam, mereu zambeam, pe toata lumea trista din jurul meu ii faceam sa se simta bine sa uite de griji. Acum parca nu mai pot nici sa ascult o melodie normala fara sa nu plang. Orice lucru parca imi aduce aminte. Inainte discutam orice cu mama mea si ma facea sa ma simt mai bine acum nu mai pot. Nu mai mananc am slabit peste 7 kg. sigh Ce se intampla cu mine?! Nu mai pot iesi din casa, mi-am indepartat toti prietenii, cu nimeni nu mai vorbesc. De ce nu pot trece peste? Imi recomandati sa merg la un psiholog?
P.S. Tin sa precizez ca am 16 ani! Si va rog nu lasati comentari gen esti prea mica, nu stii ce e aia iubirea sau din astea. Va mai rog nici sa nu radeti!
Si va multumesc ca ati citit pana la capat!

5 răspunsuri:
| Budincăăă a răspuns:

Buna. Ai o depresie.
Eu cand sunt trista ca gandesc la clipele frumoase, stau cu animalele, citesc ceva, mananc sau ma uit la desene animate(stiu ca e cam...)
Dar, fiecare suntem diferiti, un psiholog bun te poate ajuta.
Succes! :*

| AnnnnnaXD a răspuns:

Nu e nicio rusine sa mergi la psiholog! El te va ajuta sa te simti mai bine.Eu iti recomand sa mergi mai departe, sa incerci sa te bucuri de orice nimic.Vei cunoaste persoane care iti vor fi alaturi. Viata e prea scurta! Ar fi bine sa vorbesti cu parintii tai ...si in curand iti va fi mai bine. Mult succes!>big grin

Răspuns utilizator avertizat
| Tent a răspuns:

Gandeste-te ca undeva in lume un prost trage de o usa pe care dafpat scrie " impinge " rolling on the floor sper ca te-am facut sa zambesti :*

suntserios
| suntserios a răspuns:

Te a mintit, ti a dat papucii si tot mai plangi dupa el?