anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna tuturor!happyAm si eu o problemasad...sunt o adolescenta de 17 ani care are un mobil pe abonament! acum o luna mi-a fost interzis de catre parinti sa mai vorbesc cu o persoana f speciala pentru minesad, iar eu nu am respectat dorinta lor de a nu mai vorbi cu persoana respectiva.Eh,problema e ca eu nu stiu daca pe factura apare numarul acelei personestraight face Imi puteti spune si mie cum e cu factura? daca se vad numerele de telefon apelate si apelurile receptionate? durata apelului? s.a.m.d.[va multumesc, dau funda! VA ROG SA MA AJUTATIcrying]

Răspuns Câştigător
| Liviu a răspuns:

Aiurea,pentru Dumnezeu ai 17 ani fatolaughing
Impune-te, ce doamne iarta-ma?
laughing daca de acu te controleaza, la 20 ce iti spune?
Eu daca plec la 5 dimineata, vin a 2 zi la 5 nu imi zice nimeni nimc, btw... chiar daca ar zice, ar ramane cu zisu, eu as plecahappy

3 răspunsuri:
| EmHinoki a răspuns:

Nu se vede pe factura, dar isi pot face un cont pe site.ul lor si sa vada acolo..TOT. Cand ai vorbit, cat si cu cine :-s. Si ma rog., daca parintii tai ceara sa vada i se poate da :-s. Tata tot timpul se uita pentru fratemiu laughing) si suntem pe Vodafone :d

| Lexiiii a răspuns:

Pe factura se vede cat cost ai facut, adica cate minute ai vorbit pe reteaua respectiva. Si scrie si numarul din cate stiam. Asta e trebuie sa le ceri scuze si sa le explici situatia.

| Mirunelu a răspuns:

Cand vine factura vine si desfasurator. Apar apelurile, durata cred ca si data si numarul de telefon fara ultimele 3 cifre, cel putin asa e la cosmote. Apar si SMS-urile, la fel numarul fara ultimele 3 cifre si ora, nu si continutul mesajelor bineinteles. Se vad doar apelurile/SMS-urile efectuate nu si cele receptionate.