| ♥•♫raluks♫•♥ a întrebat:

am si eu o problema...transpir foarte mult in zona axilelor indiferent de anotimp dar acum pe caldurile astea e si mai rau si nu stiu ce sa mai fac! am incercat toate deodorantele atat stik cat si spray(cele cu bila nu le suport) si degeabacrying si nu inteleg cat timp stau in casa nu transpir deloc dar cand ma pregatesc sa ies undeva e jale, iar de mirosit nu miroase doar imi pateaza hainele, chiar ma simt complexata de problema asta sa nu pot purta haine colorate si sa se vada urmele aleasadca sa numai zic ca ma epilez nu ma fac cu bikul am zis ca daca nu ramane radacina firelor de par nu mai e asa rau dar e la fel...nu sunt nici grasa si beau likide foarte multe.ma gandesc ca poate este si de la alimentatie(mananc multa carne, legume deloc.fructe asa si asa si multe lactate) sau o problema hormonala( si ciclul menstrual este foarte dereglat si am aproape 3 ani de cand mi-a venit)
va rog ajutati-ma sunt disperata. daca ati avut situatzii asemanatoare si va trecut cu ceva sau deodorante diferite de cele de pe piata ca de alea sunt satulacrying
multumesc ca ati avut rabdare sa cititi:X

Răspuns Câştigător
| pengu a răspuns:

Hey,
nu te simţi complexată de ceea ce ţi se întâmplă pentru că asta duce la scăderea încrederii în tine, adică ajungi la un dezechilibru psihic ceea ce nu e bine. Mai bine mergi la un dermatolog sau chiar la medicul de familie şi el va şti care este soluţia pentru tine.
Nu gândi lucrurile în termeni de probleme, îţi faci rău singură; lucrul cu care te confrunţi se va rezolva, ai încredere.
Baftătongue

2 răspunsuri:
| Tibyarad a răspuns:

Marea majoritatea a deodorantelor au o substanta pe baza de aluminiu, si eu foloseam si ma irita si nu isi facea efectul, ia de la aloe vera deodorant si o sa vezi ca o sa se rezolve, nu sunt fan al produselor de la aloe dar deodorantul chiar e bun de la forever

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Wow. sunt fata si sunt in aceeasi situatie ca si tine! nu transpir deloc acasa cand sunt cu familia si ma simt in largul meu. dar cand sunt la scl sau cu prietenele transpir ca nebunalaughing (acu fac si eu haz de necaz) am incercat de toate deodorantele.medicul dermatolog mi-a recomandat roll-on de la vishy(nici asta nu mi-a mers) la noi e bine ca nu miroase...in rest eu SPER sa scap de asta odata cu maturizarea... poate atunci nu ma voi mai simti asa prost cand sunt cu altii (sunt scunda si am mai multe complexe)