' curat '? Scuza-ma dar sunt cam grea de cap la ora aceasta, poti fii mai explicit?
Poate ca exista sanse sa existe ceva intre voi.Intrebarea este daca tu iti doresti un astfel de baiat. Data viitoare s-ar putea ca tu sa fii in locul celei incadrata la "navasta" si alta in locul tau. Ti-ar placea?
Bine punctat. Normal ca nu mi-ar placea sa fiu in locul Cristinei. Cat despre ce imi doresc de fapt nici eu nu stiu foate bine. Consider ca e mai bine sa ma resemnez si sa astept baiatul care chiar merita dragostea mea.
E, acum ai luat o decize. E nevoie de timp sa vina si sentimentele dupa decizie.
Comportamentul lui transmite multe. Ii place compania ta, ii place sa petreaca timp cu tine.
Dar daca in ochii lui ai fi mai potrivita pentru el, ar renunta la acea fata.
E necesar sa aveti o discutie despre voi doi.
Dragostea nu tine cont de varsta.Nu uita asta.Joaca ceva cu el gen ADEVAR SAU PROVOCARE si daca alege procent il intrebi cat la suta te iubeste, daca alege adevar aca te iubeste macar 60%. Sutn atatea modalitati.O sa te descurci.SUCCES!
Trebuie sa il intrebi ce vrea de fapt, de ce face chestiile astea, degeaba fata aia e pentru el ca o nevasta, daca se intalneste cu tine se numeste tot inselat. Si daca pe ea o inseala cu tine, si pe tine te poate insela cu alta, nu se merita. Ca sa ai o relatie cu un baiat trebuie sa nu insele, sa fie sincer si sa aiba incredere.