Mergi la un preot. Nu are legatura, nu aveai disernamant... Dar, vei gasi si pe cineva pentru tine, gandeste-te ce anume nu le-au placut baietilor alora la tine!
Mergi la un preot. Nu are legatura, nu aveai disernamant... Dar, vei gasi si pe cineva pentru tine, gandeste-te ce anume nu le-au placut baietilor alora la tine!
N-are nicio legatura ceea ce ai spus cu ani in urma si nepotrivirile sentimentale din prezent.Esti foarte tanara, ai timp sa-ti intalnesti perechea si sa traiesti o mare iubire.
E destul de ciudat...
ai mai vorbit cu baiatul respectiv?
mergi la biserica si vorbeste cu cel de sus...cred ca asa o sa scapi de aceasta idee de vinovatie
Astea sunt simple superstitii...nu din acea cauza nu te plac baietii pe care ii placi tu, ci pentru simplul fapt ca nu te plac.scoate-ti asta din minte si ai sa vezi k o sa se schimbe lucrurile...
Cred ca "s-a intors in potriva mea"e doar in mintea ta pentru ca toti am fost copii si cu totii am spus asa fel de lucruri...ma rog eram mici...si nu prea intelegeam noi lucrurile astea asa ca nu-ti fa griji! Si apoi au fost doar 3...citi o sa-ti mai placa! Mai ales ca ai 17 ani, nu te stresa! chestia asta ai asociato tu, in realitate ea nu este.Asa ca mai ai inainte 18, 19, 20, 21, 22, 23,, 24, etc ani!
Erai prea mica atunci, daca ai spus asa ceva eu zic sa nu iei in considerare pentru ca nu stiai tu foarte multe la varsta aia.Ai doar 17 ani, trebuie sa fii mai optimista, sunt fete care chiar au ghinion, doar pentru ca ai intalnit 3 baieti carora nu le-a placut de tine asta nu inseamna ca a inceput totul de la niste cuvinte spuse la varsta aia.Sa vezi tu cum vei intalni baiatul potrivit si te va iubi foarte mult
Se zice ca daca pui un blestem pe capul cuiva.acela se intoarce impotriva ta.
S-ar putea sa nu le fii placuta, incat acei baieti sa te iubeasca.
Dar stai linistita caci va veni vremea cand o sa ai si u iubitul ideal.
Sau ar mai fii ceva (daca acei baieti nu te-au iubit cum ai vrut u, nu inseamna ca nu te-au iubit...)
Pura coincidenta eu nu am zis asa ceva si totusi mi se intampla stai linistita :*