| Sarah_2707 a întrebat:

As prefera sa raspundeti serios... si nu sa va bateti joc de varsta pe care o am. Deci: Am 11 ani si imi plke foarte mult de un baiat tot de varsta mea dar intr. o clasa mai mare. Lui ii place de alta fata din clasa mea si chiar o plke mult... de ziua indragostitilor i. a facut un cadou superb. SI nu stiu de ce, el tot timpul se uita la mine si nu la ea. Chiar as vrea sa ma placa pentru ca si eu il plac, cum am spus. Va rog din suflet ajutati.ma dau funda MAREEE:X [scuze de categorielaughing]

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
3 răspunsuri:
| elykutza a răspuns:

Daca se uita tot timpul dupa tine inseamna ca te placa, vorbeste cu el. Si asa o sa afli adevarul

| Diana_7761 a răspuns:

Eu zic ca ar fi bine sa fii foarte atenta la gesturile lui. Fiecare detaliu este important. Tu il cunosti si poti sa iti dai seama. Te uiti daca atunci nu esti u in clasa, mai vine la colega ta...sau...daca te baga in seama fara sa-l bagi u. Si daca face toate chestiile astea, da`i de inteles ca il placi.Nu`i spune, doar incearca sa-l faci sa`si dea seama. si atunci cand va stii ca`ti place de el. daca si lui ii place, va face ceva in privinta asta. Bafta!

| Sarah_2707 explică:

Am uitat sa mentionez doua lucruri: mai dmlt, a spus ca ma place iar acum nu vrea sa recunoasca, ca a spus asta. Si de curand, [m rog, nu chiar acum o luna sau doua] i.a spus unei colege care mi.a spus mie ca nu ma place pentru ca sunt scunda... asta m-a durut chiar foarte tare.