anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună tuturor! happy Aş vrea să îmi îndepartez bretonul,îl am de un an şi nu îmi mai place,mi se pare prea plictisitor. Cum sa fac să nu mai am breton? Menţionez că nu vreau răpunsuri de gen: "prindeti-l cu o fundita,o clama, sau acopera-l cu o cordeluta. Fac deja chestiile astea de multa vreme si ..ma plictisesc. Coada clasica si simpla nu imi mai place din cauza bretonului. Cum sa scap de el? Funda! >: puppy dog eyes

8 răspunsuri:
evenso
| evenso a răspuns:

De breton poti scapa doar intr-un singur mod, daca astepti sa creasca.

| Pufffx a răspuns:

Nu prea ai cum trebuie sa il lasi sa crasca ca sa iti faci carare pe mijloc sau intr-o parte alta solutie ar fi sa iti faci breton intr-o parte.Bafta.

| Hieer a răspuns:

Pai trebuie sa il lasi sa creasca mare. Sa nu-l m-ai tunzi. El va creste mare cat parul.iar dupa nu vei m-ai avea breton.

Sper ca te-am ajutat!

| Aaanoniiiima a răspuns:

Singura solutie sa "scapi" de el e sa il lasi sa creasca :*

| prrocuror a răspuns:

Lasa-l sa creasca ca daca il tai o iei de la capat..sau dal cu o agrafa prins intr-o parte.

| Lili_Livadariu_1967 a răspuns:

Pai dal pe spate si dal cu fixativ ca sa stea si in modul acesta iti poti face o coafura misto sau cumparati niste extense cu clamite de culoarea parului si punetile asa in cat sa nu mai ai breton. Si pe urma til poti da pe spate ori in parti. Cum vrei. Funda plzzz

| anonim_4396 explică (pentru Lili_Livadariu_1967):

Stttiii...numai tie nu iti pot da fundA. DECE? findca nu apare funda in dreeptul tau. sad

| Lili_Livadariu_1967 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ei da haide ma te rog!