| medeelyna a întrebat:

as vrea sa ma ajutati cu ceva raspunsuri daca se poate. sunt in clasa a 9 a rec a 10 a la Liceul de Arte din Ramnicu Valcea si as vrea sa ma mut la Liceul Dinu Lipatti din Bucuresti ori pe sectia teatrala ori pe cea muzicala...dar as vrea sa stiu daca imi trebuie o anumita medie, ce probe trebuie sa dau, ce diferente, cand. ..merci. dau funda happy

Răspuns Câştigător
| BereCuLamaie a răspuns:

Buna. sunt la liceul de muzica G. Enescu din Bucuresti, iar eu am dat probe la teorie si instrument astfel:
la teorie - dictat [o melodie cantata la pian de un profesor, pe care trebuie sa o scrii] si notiuni generale de teorie a muzicii [pe care trebuie sa o stapanesti cat de cat bine].
la instrument/canto - proba de tehnica [game si studii] + repertoriu [piese, sonate, te poti interesa ce se cere contactand pe cineva din secretariatul scolii].
cam atat la admiterea in liceu, cam asta e tot ce trebuie sa stii la muzica.
la Lipatti la actorie am inteles ca trebuie sa inveti vreo 3-4 fabule. cam asa, pe care trebuie sa le reciti cat mai bine, se da proba de auz muzical si ritm si aici [dar nu e de speriat] si am inteles ca trebuie sa povestesti ceva trist si amuzant din viata ta thinking cand? nu am idee de perioada. probabil la sfarsitul sau inceputul scolii, sau intre semestre happy daca optezi pentru muzica, eu zic sa mergi in G. Enescu, pentru ca cei de la Lipatti se axeaza mai mult pe actorie. tu alegi acum.
Succes in alegeri si gandeste`te bine! happy

| medeelyna explică (pentru BereCuLamaie):

Multumesc frumos!

| BereCuLamaie a răspuns (pentru medeelyna):

Cu multa placere!

2 răspunsuri: